Торт з шоколадного печива без випічки з сиром і желатином
Десерт з сирним кремом готується дуже швидко. При цьому він відмінно підходить для святкового столу або сімейного застілля. Обов’язково спробуйте цей варіант приготування.
Інгредієнти:
- 300 г шоколадного печива;
- 250 г сиру;
- 1 ст. л желатину;
- 60 мл води;
- 250 р сметани;
- 10 г ванільного цукру;
- 100 г цукрового піску.
Приготування:
- Почнемо з того, що желатин заллємо невеликою кількістю води і залишимо його набухати;
- Тим часом займемося підготовкою крему. Для цього в миску кладемо сир, сметану, ванільний і звичайний цукор. Збиваємо заглибним блендером до отримання однорідної суміші;
- Коли желатин набубнявіє, то його на кілька секунд відправляємо в мікрохвильову піч. Потім змішуємо з невеликою кількістю крему і відправляємо в миску з масою. Все ретельно перемішуємо;
- На квадратну тарілку або деко викладаємо печива і промазуємо їх кремом. Таким чином, робимо кілька шарів;
- Прибираємо торт в холодильник на кілька годин.
Перед подачею посипаємо крихтою печива або тертим шоколадом. Приємного апетиту!