Торт з печива без випічки — 10 покрокових рецептів смачного десерту для ледачих

Покроковий рецепт торта без випічки з листкового печива

Наступний десерт також є ще одним варіантом торта Наполеон. Рецепт виручить в той момент, коли потрібно за кілька хвилин поставити на стіл смачні солодощі до чаю.

Інгредієнти:

  • 600 г листкового печива;
  • 4 ст. л борошна;
  • 2 ст. л крохмалю;
  • 100 г цукру;
  • 2 яйця;
  • 2 г ваніліну;
  • 80 г вершкового масла;
  • 800 мл молока.

Приготування:

 

  • У миску розбиваємо яйця і збиваємо їх кухонним віночком;
  • Продовжуючи збивати, поступово додаємо цукровий пісок, ванілін, борошно, крохмаль. Доводимо до однорідного стану;
  • Вливаємо молоко і ставимо крем на плиту. Постійно помішуючи, доводимо до густої консистенції, потім знімаємо і відправляємо в нього вершкове масло, яке має розтанути;
  • У роз’ємну форму викладаємо печиво і щедро змащуємо його приготованою сумішшю;
  • Останній шар змащуємо кремом і посипаємо крихтою печива.
Цікаве:  Пшоняна каша на молоці: покрокові рецепти каші в домашніх умовах

 

Перед подачею ласощі прибираємо в холодильник на кілька годин, а краще всього на цілу ніч.