Покроковий рецепт торта без випічки з листкового печива
Наступний десерт також є ще одним варіантом торта Наполеон. Рецепт виручить в той момент, коли потрібно за кілька хвилин поставити на стіл смачні солодощі до чаю.
Інгредієнти:
- 600 г листкового печива;
- 4 ст. л борошна;
- 2 ст. л крохмалю;
- 100 г цукру;
- 2 яйця;
- 2 г ваніліну;
- 80 г вершкового масла;
- 800 мл молока.
Приготування:
- У миску розбиваємо яйця і збиваємо їх кухонним віночком;
- Продовжуючи збивати, поступово додаємо цукровий пісок, ванілін, борошно, крохмаль. Доводимо до однорідного стану;
- Вливаємо молоко і ставимо крем на плиту. Постійно помішуючи, доводимо до густої консистенції, потім знімаємо і відправляємо в нього вершкове масло, яке має розтанути;
- У роз’ємну форму викладаємо печиво і щедро змащуємо його приготованою сумішшю;
- Останній шар змащуємо кремом і посипаємо крихтою печива.
Перед подачею ласощі прибираємо в холодильник на кілька годин, а краще всього на цілу ніч.