Морський салат з кальмарами, креветками і крабовими паличками
Це блюдо є справжнім делікатесом. Щоб закуска вийшла смачною, необхідно використовувати тільки якісні продукти. Тому відповідально поставтеся до вибору морепродуктів в магазині.
Інгредієнти:
- 0,5 кг заморожених кальмарів;
- 1 кг заморожених креветок;
- 350 г крабових паличок;
- 2 томата;
- Зелень;
- Майонез.
Приготування
У каструлі кип’ятимо воду, підсолюємо трохи і відправляємо в неї на пару хвилин креветки. Коли вони охолонуть, то очищаємо.
На наступному етапі кальмари очищаємо і варимо в підсоленій воді після того, як вона закипить. М’ясо остуджуємо і ріжемо тонкою соломкою.
У салатницю з морепродуктів відправляємо нарізані крабові палички. Помідори ріжемо на кілька часточок, видаляємо м’якоть і нарізаємо на невеликі шматочки.
Додаємо в закуску рубану зелень (кріп) і заправляємо майонезом. Можна своїми руками зробити майонез блендером, це займе всього кілька хвилин.
Щоб страва стала ніжніше, його потрібно відправити в холодильник, щоб добре просочилося. У закуску з морепродуктів завжди можна додати яйця, навіть якщо вони не входять в рецепт.