Пшоняна каша з яйцем
Якщо ви хочете почати день зі здорової їжі, то пропоную вам скористатися наступним рецептом приготування корисного і смачного блюда з доступних продуктів.
Інгредієнти:
- ½ Склянку пшоняної крупи;
- 1 стакан молока;
- 3 склянки води;
- 1 яйце;
- Цукор і сіль за смаком;
- Вершкове масло.
Приготування:
- Для початку доведеться зайнятися нудним заняттям – перебираємо крупу;
- Після чого її необхідно ретельно промивати холодною, а потім гарячою водою;
- Пшоно відправляємо в каструлю, заливаємо водою і варимо протягом 3 хвилин і зливаємо рідину;
- Наступним кроком ще раз промиваємо крупу;
- Пшоно знову пересипаємо в каструлю, заливаємо 2 склянками води. Після закипання, додаємо сіль, розмішуємо і варимо близько 15 хвилин на повільному вогні;
- В окремій ємності розігріваємо молоко і вливаємо його в каструлю з пшоном, коли рідина випарується;
- Через пару хвилин додаємо збите яйце, перемішуємо і через 2-3 хвилини знімаємо з плити;
- Залишаємо кашу нудитися під кришкою 15-20 хвилин.
Перед подачею додаємо цукор за смаком і вершкове масло.