Рецепт маринованого смаженого перцю швидкого приготування
Можете урізноманітнити свої заготовки. Для цього овочі попередньо потрібно посмажити. Стерилізація не потрібна, тому приготування не займе багато часу. Вашим гостям і родичам сподобається така закуска.
Інгредієнти на банку об’ємом 1 л:
- Солодкий перець;
- 1 ст. л цукру;
- 1 ч. л солі;
- 2 зубчики часнику;
- 40 мл 9% оцту;
- Рослинне масло.
Поетапне приготування
У сковороді з рослинним маслом цілком обсмажуємо перець. Не забуваємо заздалегідь плоди промити під проточною водою.
Готовий перчик протикаємо виделкою, щоб вийшло повітря, і наполовину заповнюємо стерилізовану банку. Потім додаємо подрібнений зубчик часнику. Після цього додаємо другу партію і посипаємо часником.
На наступному етапі додаємо в банку сіль, цукор і столовий оцет. Овочі заливаємо крутим окропом до самого верху.
Залишається лише закатати кришку спеціальним ключем і збовтати банку, щоб перемішати всі інгредієнти. Залишаємо в перевернутому вигляді до повного охолодження.