Рецепт квашеної капусти на зиму в банки для зберігання в підвалі

Восени досвідчені господині намагаються зробити як можна більше заготовок на зиму. Завдяки цьому вдається заощадити сімейний бюджет у холодну пору. Крім того, ви будете впевнені в якості своїх продуктів, так як вони готуються з натуральних інгредієнтів.

Однією з найбільш популярних і корисних закусок є квашена капуста. Наші пращури заготовляли її в дубових бочках у великих кількостях. Але в сучасному світі, господині найчастіше використовують скляні банки в якості тари.

Для тривалого зберігання квашеної капусти, слід створити оптимальні умови. У підвалі повинна бути температура +1-+5 градусів. Але закуска не втрачає своїх смакових і корисних якостей при мінусовій температурі, тільки розморожувати її потрібно не більше одного разу.

Цікаве:  Квашена капуста з журавлиною на зиму за класичним рецептом

Із-за великої популярності такої заготовки, придумано величезну кількість рецептів. Плюс до всього, у господинь є власні способи квашення зі своїми секретами.

У сьогоднішній статті розглянемо один з найпростіших варіантів. Завдяки такому способу закуска може зберігатися тривалий час у підвалі або льосі. Тому робіть відразу кілька банок, так як вона швидко закінчується. А попереду ще і новорічні свята, коли капуста є необхідною стравою на столі.