Покроковий рецепт приготування курячих сердечок в духовці
Якщо ви хочете приготувати ситне і неймовірно смачне блюдо з субпродуктів, то можете скористатися цим варіантом. Гостям і близьким людям сподобається така подача.
Інгредієнти:
- 800 г курячих сердечок;
- 200 мл вершків;
- 1 стакан томатного соусу;
- 1 цибулина;
- ½ Ч. л чорного меленого перцю;
- 1 ч. л паприки;
- 1 ч. л солі;
- 1 ч. л чебрецю;
- Чебрець за смаком.
Приготування:
- Щоб позбутися згусток крові, сердечка розрізаємо вздовж навпіл і ретельно промиваємо. Також вирізаємо все зайве: жир, судини;
- Перекладаємо в тарілку, додаємо сіль, спеції і ретельно перемішуємо. Залишаємо на кілька хвилин;
- Ріпчасту цибулю очищаємо і нарізаємо кубиком;
- У форму для запікання виливаємо вершки, а зверху томатний соус. Якщо у вас немає соусу, то можете помідор натерти на дрібній тертці;
- Зверху викладаємо подрібнену цибулю;
- Додаємо сердечка і рівномірно розподіляємо їх;
- Відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і готуємо протягом 40-45 хвилин.
Перед подачею, страва можете посипати подрібненою зеленню.