Курячі сердечка — 7 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

Покроковий рецепт приготування курячих сердечок в духовці

Якщо ви хочете приготувати ситне і неймовірно смачне блюдо з субпродуктів, то можете скористатися цим варіантом. Гостям і близьким людям сподобається така подача.

Інгредієнти:

  • 800 г курячих сердечок;
  • 200 мл вершків;
  • 1 стакан томатного соусу;
  • 1 цибулина;
  • ½ Ч. л чорного меленого перцю;
  • 1 ч. л паприки;
  • 1 ч. л солі;
  • 1 ч. л чебрецю;
  • Чебрець за смаком.

Приготування:

 

  • Щоб позбутися згусток крові, сердечка розрізаємо вздовж навпіл і ретельно промиваємо. Також вирізаємо все зайве: жир, судини;
  • Перекладаємо в тарілку, додаємо сіль, спеції і ретельно перемішуємо. Залишаємо на кілька хвилин;
  • Ріпчасту цибулю очищаємо і нарізаємо кубиком;
  • У форму для запікання виливаємо вершки, а зверху томатний соус. Якщо у вас немає соусу, то можете помідор натерти на дрібній тертці;
  • Зверху викладаємо подрібнену цибулю;
  • Додаємо сердечка і рівномірно розподіляємо їх;
  • Відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і готуємо протягом 40-45 хвилин.
Цікаве:  Рулети з лаваша з різними начинками на святковий стіл

 

Перед подачею, страва можете посипати подрібненою зеленню.