Рецепт курячих сердечок, тушковані в сметані з морквою та цибулею
Якщо ви хочете швидко приготувати смачну страву, то скористайтеся наступним способом приготування. Ми будемо готувати субпродукт з овочами в сметанному соусі.
Інгредієнти:
- 1 кг курячих сердечок;
- 2 головки цибулі;
- 1 морквина;
- 3 ст. л сметани;
- 3 ст. л соняшникової олії;
- Перець і сіль за смаком.
Приготування:
- В першу чергу сердечка ретельно промиваємо, потім зрізаємо зайвий жир і судини;
- У сковороді розігріваємо масло і викладаємо в неї субпродукти. Трохи підсолюємо і на середньому вогні тушкуємо протягом 15 хвилин;
- Тим часом нарізаємо цибулю і моркву натираємо;
- Готуємо іншу сковороду, розігріваємо в ній масло й обсмажуємо в ній підготовлені овочі;
- Готовий цибулю з морквою перекладаємо до курячим сердечком і продовжуємо тушкувати протягом 10 хвилин. При бажанні додаємо спеції, і при необхідності вливаємо невелику кількість води;
- В блюдо додаємо сметану і перемішуємо. Коли рідина закипить, то перемикаємо на повільний вогонь і готуємо протягом 5 хвилин.
На цьому етапі страву можна знімати з плити і перекладати в порційні тарілки.