Курячі сердечка — 7 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

Рецепт курячих сердечок, тушковані в сметані з морквою та цибулею

Якщо ви хочете швидко приготувати смачну страву, то скористайтеся наступним способом приготування. Ми будемо готувати субпродукт з овочами в сметанному соусі.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячих сердечок;
  • 2 головки цибулі;
  • 1 морквина;
  • 3 ст. л сметани;
  • 3 ст. л соняшникової олії;
  • Перець і сіль за смаком.

Приготування:

 

  • В першу чергу сердечка ретельно промиваємо, потім зрізаємо зайвий жир і судини;
  • У сковороді розігріваємо масло і викладаємо в неї субпродукти. Трохи підсолюємо і на середньому вогні тушкуємо протягом 15 хвилин;
  • Тим часом нарізаємо цибулю і моркву натираємо;
  • Готуємо іншу сковороду, розігріваємо в ній масло й обсмажуємо в ній підготовлені овочі;
  • Готовий цибулю з морквою перекладаємо до курячим сердечком і продовжуємо тушкувати протягом 10 хвилин. При бажанні додаємо спеції, і при необхідності вливаємо невелику кількість води;
  • В блюдо додаємо сметану і перемішуємо. Коли рідина закипить, то перемикаємо на повільний вогонь і готуємо протягом 5 хвилин.
Цікаве:  Бутерброди з авокадо: 10 простих рецептів приготування

 

На цьому етапі страву можна знімати з плити і перекладати в порційні тарілки.