Покрокове приготування курячих сердечок в мультиварці з картоплею
Сучасна кухонна техніка дозволяє швидко і легко приготувати різні страви. Пропоную вам скористатися мультиварка, щоб підготувати субпродукти з картоплею.
Інгредієнти:
- 1 кг курячих сердечок;
- 1,5 кг картоплі;
- 2 моркви;
- 2 цибулини;
- 2 лаврових листа;
- Зелень;
- Спеції;
- 50 мл рослинного масла.
Приготування:
- Сердечка розрізаємо вздовж навпіл і промиваємо від згусток крові. При необхідності видаляємо судини і жир;
- Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо півкільцями;
- Моркву очищаємо, промиваємо холодною водою і нарізаємо на шматочки довільної форми;
- У чашу мультиварки вливаємо олію;
- Викладаємо в неї підготовлені сердечка, включаємо режим «Смаження». Не забуваємо періодично помішувати. Кришку не закриваємо;
- Коли волога випарується, додаємо цибулю з морквою і перемішуємо;
- Тим часом очищаємо і промиваємо картоплю, потім нарізаємо на шматки невеликого розміру. Відправляємо в чашу до решти інгредієнтів;
- Вливаємо близько 1,5 л води, накриваємо кришкою і включаємо режим «Гасіння». Встановлюємо час 30 хвилин.
Після закінчення цього часу смачне і просте блюдо можна подавати до столу. Приємного апетиту!