Курячі сердечка — 7 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

Покрокове приготування курячих сердечок в мультиварці з картоплею

Сучасна кухонна техніка дозволяє швидко і легко приготувати різні страви. Пропоную вам скористатися мультиварка, щоб підготувати субпродукти з картоплею.

Інгредієнти:

  • 1 кг курячих сердечок;
  • 1,5 кг картоплі;
  • 2 моркви;
  • 2 цибулини;
  • 2 лаврових листа;
  • Зелень;
  • Спеції;
  • 50 мл рослинного масла.

Приготування:

 

  • Сердечка розрізаємо вздовж навпіл і промиваємо від згусток крові. При необхідності видаляємо судини і жир;
  • Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння і ріжемо півкільцями;
  • Моркву очищаємо, промиваємо холодною водою і нарізаємо на шматочки довільної форми;
  • У чашу мультиварки вливаємо олію;
  • Викладаємо в неї підготовлені сердечка, включаємо режим «Смаження». Не забуваємо періодично помішувати. Кришку не закриваємо;
  • Коли волога випарується, додаємо цибулю з морквою і перемішуємо;
  • Тим часом очищаємо і промиваємо картоплю, потім нарізаємо на шматки невеликого розміру. Відправляємо в чашу до решти інгредієнтів;
  • Вливаємо близько 1,5 л води, накриваємо кришкою і включаємо режим «Гасіння». Встановлюємо час 30 хвилин.
Цікаве:  Картопляна запіканка з фаршем в духовці (10 покрокових рецептів)

 

Після закінчення цього часу смачне і просте блюдо можна подавати до столу. Приємного апетиту!