Курячі сердечка — 7 покрокових рецептів приготування в домашніх умовах

Як смачно і просто приготувати курячі сердечка на сковороді з підливою

В домашніх умовах можна легко приготувати субпродукти ще одним способом. Для цього ми скористаємося томатним соусом. Виходить неймовірно смачно.

Інгредієнти:

  • 500 г курячих сердечок;
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • 2 ч. л томатної пасти;
  • Харчова сіль.

Приготування:

 

  • З сердечок зрізаємо все зайве і ретельно промиваємо під проточною водою;
  • У сковороду вливаємо олію і розігріваємо;
  • Відправляємо в нього сердечка і накриваємо кришкою;
  • При бажанні злегка підсолити, і не забувайте перемішувати продукт;
  • На наступному етапі подрібнюємо цибулю і відправляємо в сковороду. Розмішуємо і тушкуємо близько 8 хвилин;
  • Після закінчення зазначеного часу в блюдо додаємо терту моркву. Добре розмішуємо і готуємо протягом 5 хвилин;
  • Наступним кроком додаємо томатну пасту і перемішуємо. Додаємо невелику кількість гарячої води. Накриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися ще 20 хвилин на повільному вогні.
Цікаве:  Печінковий торт з курячої печінки (8 покрокових рецептів)

 

Потім знімаємо з плити і подаємо з будь-яким гарніром.