Як смачно і просто приготувати курячі сердечка на сковороді з підливою
В домашніх умовах можна легко приготувати субпродукти ще одним способом. Для цього ми скористаємося томатним соусом. Виходить неймовірно смачно.
Інгредієнти:
- 500 г курячих сердечок;
- 1 морква;
- 1 цибулина;
- 2 ч. л томатної пасти;
- Харчова сіль.
Приготування:
- З сердечок зрізаємо все зайве і ретельно промиваємо під проточною водою;
- У сковороду вливаємо олію і розігріваємо;
- Відправляємо в нього сердечка і накриваємо кришкою;
- При бажанні злегка підсолити, і не забувайте перемішувати продукт;
- На наступному етапі подрібнюємо цибулю і відправляємо в сковороду. Розмішуємо і тушкуємо близько 8 хвилин;
- Після закінчення зазначеного часу в блюдо додаємо терту моркву. Добре розмішуємо і готуємо протягом 5 хвилин;
- Наступним кроком додаємо томатну пасту і перемішуємо. Додаємо невелику кількість гарячої води. Накриваємо кришкою і залишаємо тушкуватися ще 20 хвилин на повільному вогні.
Потім знімаємо з плити і подаємо з будь-яким гарніром.