Каша з гарбуза з пшоном: швидкі і смачні рецепти

Каша з гарбуза з пшоном і рисом на молоці в мультиварці

Корисне і наваристое страву можна готувати не тільки восени, але і в будь-який час року, так як гарбуз зберігається кілька місяців. З-за свого складу, ця каша отримала назву «Дружба».

Інгредієнти:

  • 300 г м’якоті гарбуза;
  • 100 г рисової крупи;
  • 100 г пшона;
  • 700 мл молока;
  • 50 г вершкового масла;
  • Цукор і сіль за смаком.

Приготування:

  1. Овоч очищаємо від шкірки, нарізаємо на кубики невеликого розміру. Відразу відправляємо в чашу мультиварки;
  2. Крупи гарненько промиваємо під проточною водою. Додаємо до гарбузі разом з цукром і сіллю;
  3. Викладаємо шматок вершкового масла і заливаємо молоком;
  4. Встановлюємо опцію «Каша».
Цікаве:  Гарячі бутерброди в духовці: прості і смачні рецепти

Коли пролунає сигнал про готовність страви, то, не відкриваючи кришку, залишаємо нудитися ще кілька хвилин. Приємного апетиту!