Каша з гарбуза з пшоном і рисом на молоці в мультиварці
Корисне і наваристое страву можна готувати не тільки восени, але і в будь-який час року, так як гарбуз зберігається кілька місяців. З-за свого складу, ця каша отримала назву «Дружба».
Інгредієнти:
- 300 г м’якоті гарбуза;
- 100 г рисової крупи;
- 100 г пшона;
- 700 мл молока;
- 50 г вершкового масла;
- Цукор і сіль за смаком.
Приготування:
- Овоч очищаємо від шкірки, нарізаємо на кубики невеликого розміру. Відразу відправляємо в чашу мультиварки;
- Крупи гарненько промиваємо під проточною водою. Додаємо до гарбузі разом з цукром і сіллю;
- Викладаємо шматок вершкового масла і заливаємо молоком;
- Встановлюємо опцію «Каша».
Коли пролунає сигнал про готовність страви, то, не відкриваючи кришку, залишаємо нудитися ще кілька хвилин. Приємного апетиту!