Гарбузова каша з рисом — 6 покрокових рецептів

Каша з гарбуза з рисом на воді без цукру

Якщо вам не подобається смак гарбуза, то вам просто не пощастило, так як вона була неправильно приготовлені або не в тому блюді. Але якщо спробуєте кашу по наступному рецепту, то ви обов’язково зміните свою думку.

Інгредієнти:

  • 300 г гарбуза;
  • 200 г рису;
  • 2,5 склянки води;
  • 1 цибулина;
  • 4 зубчики часнику;
  • 70 мл соняшникової олії;
  • Харчова сіль за вподобанням.

Приготування

Очищаємо і нарізаємо гарбуз. Нагріваємо сковороду вливаємо олію і викладаємо в неї гарбуз. Злегка обсмажуємо на середньому вогні протягом 10 хвилин. Після чого перекладаємо в чисту тарілку.

На наступному етапі відправляємо в сковороду нарізану цибулю і обсмажуємо до прозорості. Потім додаємо подрібнений часник і готуємо ще одну хвилину. Висипаємо в сковороду рис і на мінімальному вогні обсмажуємо протягом 10 хвилин, періодично помішуючи.

Цікаве:  Імбирні пряники з глазурю — рецепти в домашніх умовах на Новий рік

Тепер додаємо гарбуз і все перемішуємо. Акуратно виливаємо окріп і підсолюємо. Накриваємо кришкою і залишаємо на 20 хвилин.

В кінці додаємо кілька шматочків вершкового масла і вимикаємо вогонь. Накриваємо кришкою і залишаємо настоюватися на 30 хвилин.

Розсипчаста і смачна каша готова, можете додати будь-які спеції. Приємного апетиту!