Гарбузова каша з рисом — 6 покрокових рецептів

Покроковий рецепт гарбузової каші з рисом на молоці в духовці

Якщо запекти кашу в горщиках до рум’яної скоринки, то вона вийде ще смачніше. Тому спробуйте цей варіант приготування корисного страви.

Інгредієнти:

  • 500 г гарбуза;
  • 300 г рису;
  • 700 мл молока;
  • 3 ст. л вершкового масла;
  • 4 ст. л цукрового піску;
  • 1 ч. л солі.

Приготування

Гарбуз очищаємо від шкірки і нарізаємо на дрібні шматочки. Рівними частинами відправляємо на 3 горщика.

Рисову крупу промиваємо при необхідності. І по 100 г додаємо в кожну ємність. Перемішувати продукти не потрібно.

Молоко переливаємо в каструлю і доводимо до кипіння, додавши цукор з сіллю. Потім гарбуз з рисом повністю покриваємо киплячим молоком. І додаємо по 1 ст. л вершкового масла.

Цікаве:  Морквяний сік: як приготувати (зробити) в домашніх умовах

Відправляємо кашу в духовку, нагріту до 170 градусів. Готуємо близько 30-40 хвилин. Можна відразу подавати до столу або залишити нудитися в вимкненій духовці.

Вибирайте підходящий рецепт гарбузової каші, і обов’язково спробуйте приготувати. Вам і дітям сподобається така страва з корисних інгредієнтів.