Покроковий рецепт гарбузової каші з рисом на молоці в духовці
Якщо запекти кашу в горщиках до рум’яної скоринки, то вона вийде ще смачніше. Тому спробуйте цей варіант приготування корисного страви.
Інгредієнти:
- 500 г гарбуза;
- 300 г рису;
- 700 мл молока;
- 3 ст. л вершкового масла;
- 4 ст. л цукрового піску;
- 1 ч. л солі.
Приготування
Гарбуз очищаємо від шкірки і нарізаємо на дрібні шматочки. Рівними частинами відправляємо на 3 горщика.
Рисову крупу промиваємо при необхідності. І по 100 г додаємо в кожну ємність. Перемішувати продукти не потрібно.
Молоко переливаємо в каструлю і доводимо до кипіння, додавши цукор з сіллю. Потім гарбуз з рисом повністю покриваємо киплячим молоком. І додаємо по 1 ст. л вершкового масла.
Відправляємо кашу в духовку, нагріту до 170 градусів. Готуємо близько 30-40 хвилин. Можна відразу подавати до столу або залишити нудитися в вимкненій духовці.
Вибирайте підходящий рецепт гарбузової каші, і обов’язково спробуйте приготувати. Вам і дітям сподобається така страва з корисних інгредієнтів.