Покрокове приготування бутербродів з оселедцем і яйцем
Таку закуску можна готувати на новорічний або святковий стіл, а також у звичайні дні. Для цього нам знадобиться доступні і прості продукти, які практично завжди є в холодильнику.
Інгредієнти:
- Чорний хліб;
- 1 філе оселедця;
- 3 яйця;
- 1 зубчик часнику;
- 1 ст. л рослинного масла;
- Зелена цибуля;
- Перець і сіль за смаком;
- Майонез.
Приготування:
- Хліб нарізаємо скибочками, зрізаємо верхню скоринку і розрізаємо навпіл;
- У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо хліб з одного боку;
- Потім скоринку натираємо зубчиком часнику;
- Для приготування начинки в миску відправляємо натерті варені яйця, рубаний зелений лук і майонез. При бажанні солимо і перчимо. Все добре перемішуємо;
- Начинку намазуємо на обсмажену сторону хліба;
- Зверху викладаємо шматочки оселедця;
- Прикрашаємо пір’ям зеленого лука.
Не забудьте видалити всі кісточки у риби, щоб уникнути неприємних наслідків. Приємного апетиту!