Бутерброди з оселедцем під шубою на чорному хлібі
Ця закуска ще називається «Ледачою шубою». Вона сподобається любителям однойменного салату. Тільки викладаємо її на житній хліб і подаємо до столу.
Інгредієнти:
- Філе оселедця;
- 2 буряків;
- 200 г майонезу;
- Петрушка і зелений лук;
- Харчова сіль за смаком;
- Житній хліб.
Приготування:
- Буряк загортаємо в харчову фольгу і випікаємо в духовці. Готовність перевіряємо зубочисткою;
- Потім натираємо на середній тертці, злегка підсолюємо, заправляємо майонезом і перемішуємо;
- Подрібнюємо зелений лук;
- Оселедець нарізаємо на тонкі шматочки;
- Чорний хліб ріжемо на шматочки, а потім ріжемо їх на трикутні шматочки;
- Намазуємо на хліб бурякову масу і рівномірно розподіляємо по поверхні;
- Посипаємо рубаним зеленим луком;
- Зверху викладаємо кілька шматочків риби.
Закуска готується просто і швидко. При бажанні прикрашаємо листочками петрушки.