Бутерброди з оселедцем на чорному хлібі — прості і смачні рецепти на святковий стіл

Бутерброди з оселедцем під шубою на чорному хлібі

Ця закуска ще називається «Ледачою шубою». Вона сподобається любителям однойменного салату. Тільки викладаємо її на житній хліб і подаємо до столу.

Інгредієнти:

  • Філе оселедця;
  • 2 буряків;
  • 200 г майонезу;
  • Петрушка і зелений лук;
  • Харчова сіль за смаком;
  • Житній хліб.

Приготування:

  1. Буряк загортаємо в харчову фольгу і випікаємо в духовці. Готовність перевіряємо зубочисткою;
  2. Потім натираємо на середній тертці, злегка підсолюємо, заправляємо майонезом і перемішуємо;
  3. Подрібнюємо зелений лук;
  4. Оселедець нарізаємо на тонкі шматочки;
  5. Чорний хліб ріжемо на шматочки, а потім ріжемо їх на трикутні шматочки;
  6. Намазуємо на хліб бурякову масу і рівномірно розподіляємо по поверхні;
  7. Посипаємо рубаним зеленим луком;
  8. Зверху викладаємо кілька шматочків риби.
Цікаве:  Паелья з морепродуктів: 6 рецептів приготування в домашніх умовах

Закуска готується просто і швидко. При бажанні прикрашаємо листочками петрушки.