Бутерброди з оселедцем і маслом на чорному хлібі
Простий варіант приготування закуски, але, незважаючи на це, підходить для святкового столу. При бажанні спробуйте поекспериментувати зі спеціями та іншими продуктами.
Інгредієнти:
- Житній хліб;
- 100 г філе оселедця;
- 50 г вершкового масла;
- 4 перепелиних яйця;
- Зелену цибулю.
Приготування:
- Чорний хліб нарізаємо на шматочки трикутної форми. Але ви можете розрізати на звичайні скибочки;
- Хліб змащуємо невеликою кількістю масла;
- Зверху викладаємо варені перепелині яйця, які ріжемо на тонкі кружечки;
- Потім додаємо подрібнений зелений лук;
- Філе нарізаємо шматочками і акуратно викладаємо на бутерброд.
Закуска готова, тому можете відразу подавати до столу. Приємного апетиту!
Смачні бутерброди з оселедцем і буряком
Ці продукти чудово поєднуються і доповнюють смак один одного. Крім того, сендвічі виходять корисними. Вони поліпшують засвоєння їжі, що дуже важливо в святкові дні.
Інгредієнти:
- Чорний хліб;
- Філе слабосоленої оселедця;
- 1 буряк;
- 1 ст. л вершкового сиру;
- 2 зубчики часнику;
- 1 головка червоної цибулі;
- Кріп;
- 1 ст. л соняшникової олії;
- Харчова сіль за смаком.
Приготування:
- Житній хліб нарізаємо на шматочки і видавлюємо м’якоть круглої форми. Для цього можна скористатися звичайним склянкою. Із залишків зробіть грінки при бажанні;
- Зубчики часнику очищаємо від лушпиння, нарізаємо на тонкі пластини. Після чого обсмажуємо на рослинному маслі і перекладаємо в тарілку;
- М’якуш хліба викладаємо на сковороду і обсмажуємо з двох боків до рум’яної скоринки;
- Попередньо відварюємо буряк, нарізаємо на шматочки разом з часником. Відправляємо в чашу блендера і подрібнюємо до однорідності;
- До бурякової маси додаємо вершковий сир і ще раз включаємо блендер;
- Потім потрібно дрібно нарізати кріп, додати до приготованої маси і добре розмішати. При необхідності злегка підсолюємо;
- Цукрову суміш намазуємо на хліб;
- Зверху викладаємо шматочки оселедця і півкільця цибулі;
- Прикрашаємо свіжою зеленню.
Сендвічі виходять смачними і поживними, а також красиво виглядають на святковому столі.