Бутерброди з оселедцем на чорному хлібі — прості і смачні рецепти на святковий стіл

Бутерброди з оселедцем і маслом на чорному хлібі

Простий варіант приготування закуски, але, незважаючи на це, підходить для святкового столу. При бажанні спробуйте поекспериментувати зі спеціями та іншими продуктами.

Інгредієнти:

  • Житній хліб;
  • 100 г філе оселедця;
  • 50 г вершкового масла;
  • 4 перепелиних яйця;
  • Зелену цибулю.

Приготування:

  1. Чорний хліб нарізаємо на шматочки трикутної форми. Але ви можете розрізати на звичайні скибочки;
  2. Хліб змащуємо невеликою кількістю масла;
  3. Зверху викладаємо варені перепелині яйця, які ріжемо на тонкі кружечки;
  4. Потім додаємо подрібнений зелений лук;
  5. Філе нарізаємо шматочками і акуратно викладаємо на бутерброд.

Закуска готова, тому можете відразу подавати до столу. Приємного апетиту!

Смачні бутерброди з оселедцем і буряком

Ці продукти чудово поєднуються і доповнюють смак один одного. Крім того, сендвічі виходять корисними. Вони поліпшують засвоєння їжі, що дуже важливо в святкові дні.

Інгредієнти:

  • Чорний хліб;
  • Філе слабосоленої оселедця;
  • 1 буряк;
  • 1 ст. л вершкового сиру;
  • 2 зубчики часнику;
  • 1 головка червоної цибулі;
  • Кріп;
  • 1 ст. л соняшникової олії;
  • Харчова сіль за смаком.
Цікаве:  Кейк-попси: покрокові рецепти приготування в домашніх умовах

Приготування:

  1. Житній хліб нарізаємо на шматочки і видавлюємо м’якоть круглої форми. Для цього можна скористатися звичайним склянкою. Із залишків зробіть грінки при бажанні;
  2. Зубчики часнику очищаємо від лушпиння, нарізаємо на тонкі пластини. Після чого обсмажуємо на рослинному маслі і перекладаємо в тарілку;
  3. М’якуш хліба викладаємо на сковороду і обсмажуємо з двох боків до рум’яної скоринки;
  4. Попередньо відварюємо буряк, нарізаємо на шматочки разом з часником. Відправляємо в чашу блендера і подрібнюємо до однорідності;
  5. До бурякової маси додаємо вершковий сир і ще раз включаємо блендер;
  6. Потім потрібно дрібно нарізати кріп, додати до приготованої маси і добре розмішати. При необхідності злегка підсолюємо;
  7. Цукрову суміш намазуємо на хліб;
  8. Зверху викладаємо шматочки оселедця і півкільця цибулі;
  9. Прикрашаємо свіжою зеленню.

Сендвічі виходять смачними і поживними, а також красиво виглядають на святковому столі.