Пиріжки без тіста, так смачно, що відірватися неможливо

Пиріжки без тіста з м’ясом: відірватися неможливо

Хрустку і апетитну закуску можна зробити дуже просто. Жодних клопотів з приготуванням тіста, воно нам не знадобиться. Гості з’їдають таку страву практично моментально.

Інгредієнти:

  • 500 г фаршу;
  • 1 морква;
  • 1 цибулина;
  • 200 г сиру;
  • 1 яйце;
  • 2 ст. л молока;
  • 2 ст. л соняшникової олії;
  • Перець і сіль;
  • Сметана;
  • 2 аркуша тонкого лаваша.

Приготування:

 

  • Для початку займемося начинкою. Для цього розігріваємо сковороду, змащуємо її маслом. Відправляємо фарш, терту моркву і подрібнену цибулю. Перемішуємо і тушкуємо протягом 25-30 хвилин. Потім знімаємо з плити і залишаємо остигати;
  • Два листи лаваша розрізаємо на 4 квадрати, кожен з яких змащуємо сметаною;
  • З одного краю викладаємо начинку і посипаємо сиром, який натираємо на крупній тертці;
  • Акуратно загортаємо.
Цікаве:  Млинці з червоною ікрою: як приготувати і красиво загорнути

 

Форму для запікання змащуємо маслом і викладаємо в неї пиріжки. Зверху промазуємо сумішшю жовтка і молока, при бажанні посипаємо тертим сиром.

Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-20 хвилин. Злегка охолоджуємо і подаємо до столу. Ви можете зробити начинку з інших продуктів.