Пиріжки без тіста з м’ясом: відірватися неможливо
Хрустку і апетитну закуску можна зробити дуже просто. Жодних клопотів з приготуванням тіста, воно нам не знадобиться. Гості з’їдають таку страву практично моментально.
Інгредієнти:
- 500 г фаршу;
- 1 морква;
- 1 цибулина;
- 200 г сиру;
- 1 яйце;
- 2 ст. л молока;
- 2 ст. л соняшникової олії;
- Перець і сіль;
- Сметана;
- 2 аркуша тонкого лаваша.
Приготування:
- Для початку займемося начинкою. Для цього розігріваємо сковороду, змащуємо її маслом. Відправляємо фарш, терту моркву і подрібнену цибулю. Перемішуємо і тушкуємо протягом 25-30 хвилин. Потім знімаємо з плити і залишаємо остигати;
- Два листи лаваша розрізаємо на 4 квадрати, кожен з яких змащуємо сметаною;
- З одного краю викладаємо начинку і посипаємо сиром, який натираємо на крупній тертці;
- Акуратно загортаємо.
Форму для запікання змащуємо маслом і викладаємо в неї пиріжки. Зверху промазуємо сумішшю жовтка і молока, при бажанні посипаємо тертим сиром.
Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 15-20 хвилин. Злегка охолоджуємо і подаємо до столу. Ви можете зробити начинку з інших продуктів.