Як приготувати паштет з курячої печінки в мультиварці
Сучасна кухонна техніка полегшує життя господинь. Завдяки такому обладнанню можна швидко зробити смачні страви, без особливих зусиль. Закуску будемо робити в мультиварці.
Інгредієнти:
- 600 г курячої печінки;
- 2 моркви;
- 1,5 головки цибулі;
- 100 г вершкового масла;
- Харчова сіль;
- Мускатний горіх за бажанням.
Приготування:
- Моркву з цибулею нарізаємо на невеликі шматочки довільної форми;
- У чашу мультиварки вливаємо 1 ст. л рослинного масла і відправляємо в неї овочі;
- Встановлюємо ручний режим, ставимо час на 45 хвилин. Готувати будемо при температурі 160 градусів;
- Тим часом печінку промиваємо, обрізаємо плівки і прожилки, після чого нарізаємо на невеликі шматочки. Також ошпарим продукт окропом;
- Коли овочі потушатся 20 хвилин, то кладемо в чашу печінка, додаємо сіль з мускатним горіхом, а також 1 ст. л води і все перемішуємо. Накриваємо кришкою і готуємо ще 25 хвилин;
- Перекладаємо продукти в окрему ємність, додаємо вершкове масло і збиваємо заглибним блендером.
Залишається тільки остудити закуску і подати до столу. З неї виходять смачні бутерброди. Приємного апетиту!