Паштет з курячої печінки в домашніх умовах — 7 покрокових рецептів

Як приготувати паштет з курячої печінки в мультиварці

Сучасна кухонна техніка полегшує життя господинь. Завдяки такому обладнанню можна швидко зробити смачні страви, без особливих зусиль. Закуску будемо робити в мультиварці.

Інгредієнти:

  • 600 г курячої печінки;
  • 2 моркви;
  • 1,5 головки цибулі;
  • 100 г вершкового масла;
  • Харчова сіль;
  • Мускатний горіх за бажанням.

Приготування:

  1. Моркву з цибулею нарізаємо на невеликі шматочки довільної форми;
  2. У чашу мультиварки вливаємо 1 ст. л рослинного масла і відправляємо в неї овочі;
  3. Встановлюємо ручний режим, ставимо час на 45 хвилин. Готувати будемо при температурі 160 градусів;
  4. Тим часом печінку промиваємо, обрізаємо плівки і прожилки, після чого нарізаємо на невеликі шматочки. Також ошпарим продукт окропом;
  5. Коли овочі потушатся 20 хвилин, то кладемо в чашу печінка, додаємо сіль з мускатним горіхом, а також 1 ст. л води і все перемішуємо. Накриваємо кришкою і готуємо ще 25 хвилин;
  6. Перекладаємо продукти в окрему ємність, додаємо вершкове масло і збиваємо заглибним блендером.
Цікаве:  Бутерброди з оселедцем на чорному хлібі — прості і смачні рецепти на святковий стіл

Залишається тільки остудити закуску і подати до столу. З неї виходять смачні бутерброди. Приємного апетиту!