Паштет з курячої печінки в домашніх умовах — 7 покрокових рецептів

Покроковий рецепт курячого паштету з яблуками

Наступний варіант приготування не такий поширений. Страва має неймовірний смак і виходить ніжним. Тому для різноманітності можете скористатися цим рецептом.

Інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки;
  • 1 солодке яблуко;
  • 1 головка цибулі;
  • 120 г вершкового масла;
  • 2 ст. л вершків;
  • 3 ст. л коньяку;
  • Перець і сіль.

Приготування:

  1. Вершкове масло нарізаємо кубиками і прибираємо в морозильну камеру;
  2. Половину ложку масла розтоплюємо на сковороді і обсмажуємо в ньому подрібнену цибулю;
  3. Яблуко очищаємо від шкірки, натираємо на крупній тертці. Відправляємо в сковороду з цибулею і готуємо ще 2-3 хвилини;
  4. У чисту сковороду додаємо ще трохи олії і викладаємо печінку. Обсмажуємо з кожної сторони близько 2-3 хвилин. Не забуваємо поперчити і посолити;
  5. Вливаємо коньяк і готуємо печінка, поки не випарується алкоголь;
  6. У глибоку миску перекладаємо всі підготовлені продукти і подрібнюємо заглибним блендером до однорідної суміші;
  7. На наступному етапі додаємо по шматочку заморожене масло і продовжуємо збивати.
Цікаве:  Каша з гарбуза з пшоном: швидкі і смачні рецепти

Готову закуску перекладаємо в ємність, накриваємо кришкою або плівкою, ставимо в холодильник на пару годин. Приємного апетиту!