Покроковий рецепт курячого паштету з яблуками
Наступний варіант приготування не такий поширений. Страва має неймовірний смак і виходить ніжним. Тому для різноманітності можете скористатися цим рецептом.
Інгредієнти:
- 500 г курячої печінки;
- 1 солодке яблуко;
- 1 головка цибулі;
- 120 г вершкового масла;
- 2 ст. л вершків;
- 3 ст. л коньяку;
- Перець і сіль.
Приготування:
- Вершкове масло нарізаємо кубиками і прибираємо в морозильну камеру;
- Половину ложку масла розтоплюємо на сковороді і обсмажуємо в ньому подрібнену цибулю;
- Яблуко очищаємо від шкірки, натираємо на крупній тертці. Відправляємо в сковороду з цибулею і готуємо ще 2-3 хвилини;
- У чисту сковороду додаємо ще трохи олії і викладаємо печінку. Обсмажуємо з кожної сторони близько 2-3 хвилин. Не забуваємо поперчити і посолити;
- Вливаємо коньяк і готуємо печінка, поки не випарується алкоголь;
- У глибоку миску перекладаємо всі підготовлені продукти і подрібнюємо заглибним блендером до однорідної суміші;
- На наступному етапі додаємо по шматочку заморожене масло і продовжуємо збивати.
Готову закуску перекладаємо в ємність, накриваємо кришкою або плівкою, ставимо в холодильник на пару годин. Приємного апетиту!