Паштет з курячої печінки в домашніх умовах — 7 покрокових рецептів

Паштет з курячої печінки, з морквою, цибулею і маслом

Це класичний рецепт приготування смачної закуски. Швидко готуємо продукти і все перемелюємо. Паштет можна відразу використовувати за призначенням.

Інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки;
  • 1 морква;
  • 2 цибулини;
  • 200 г вершкового масла;
  • Мелений перець і сіль за смаком.

Приготування:

  1. Якщо вам трапляться великі шматки печінки, то розрізаємо їх навпіл. Відправляємо в сковороду з рослинним маслом і готуємо на середньому вогні під закритою кришкою близько 10 хвилин;
  2. Тим часом нарізаємо півкільцями моркву і цибулю;
  3. Тепер печінка солимо і додаємо овочі. Тушкуємо ще близько 10 хвилин;
  4. Продукти разом з соком, а також 100 г масла відправляємо в чашу блендера і перемелюємо. Можете скористатися іншим способом;
  5. Решту масла нарізаємо на тонкі смужки і прибираємо в морозилку на кілька хвилин;
  6. Готовий паштет рівномірно розподіляємо по харчовій плівці, в центр додаємо вершкове масло і звертаємо в рулет.
Цікаве:  Вівсяне молоко: як приготувати в домашніх умовах і термін придатності

Відправляємо в холодильник мінімум на 3 години, а краще всього на цілу ніч, щоб продукт тримав форму.