Паштет з курячої печінки, з морквою, цибулею і маслом
Це класичний рецепт приготування смачної закуски. Швидко готуємо продукти і все перемелюємо. Паштет можна відразу використовувати за призначенням.
Інгредієнти:
- 500 г курячої печінки;
- 1 морква;
- 2 цибулини;
- 200 г вершкового масла;
- Мелений перець і сіль за смаком.
Приготування:
- Якщо вам трапляться великі шматки печінки, то розрізаємо їх навпіл. Відправляємо в сковороду з рослинним маслом і готуємо на середньому вогні під закритою кришкою близько 10 хвилин;
- Тим часом нарізаємо півкільцями моркву і цибулю;
- Тепер печінка солимо і додаємо овочі. Тушкуємо ще близько 10 хвилин;
- Продукти разом з соком, а також 100 г масла відправляємо в чашу блендера і перемелюємо. Можете скористатися іншим способом;
- Решту масла нарізаємо на тонкі смужки і прибираємо в морозилку на кілька хвилин;
- Готовий паштет рівномірно розподіляємо по харчовій плівці, в центр додаємо вершкове масло і звертаємо в рулет.
Відправляємо в холодильник мінімум на 3 години, а краще всього на цілу ніч, щоб продукт тримав форму.