Як зробити паштет з курячої печінки з вершками без моркви
Наступний рецепт не є унікальним, проте його не можна було обійти увагою. Закуска також виходить ніжною і неймовірно смачною. Тому беріть на замітку цей спосіб приготування.
Інгредієнти:
- 500 г курячої печінки;
- 200 мл вершків;
- 100 г вершкового масла;
- 1 головка цибулі;
- Перець і сіль за смаком.
Приготування:
- Печінку промиваємо холодною водою, обсушуємо, вирізаємо плівки і ріжемо на середні шматки;
- Розігріваємо олію в сковороді і на сильному вогні обсмажуємо печінку до скоринки з обох сторін по 2-3 хвилини;
- Додаємо подрібнену цибулю, перемішуємо і на максимальній потужності готуємо ще 5 хвилин, періодично помішуючи;
- Зменшуємо вогонь, накриваємо продукти кришкою і тушкуємо 10-15 хвилин;
- Перчимо і солимо за смаком, після чого заливаємо вершками. На середньому вогні тушкуємо близько 3-4 хвилин;
- Перекладаємо в чашу блендера, додаємо 50 г вершкового масла і перебиваємо до однорідності;
- Перекладаємо паштет в скляну ємність і заливаємо залишками розтопленого масла.
Накриваємо кришкою і ставимо в холодильник на кілька годин. Приємного апетиту!
Всі рецепти досить прості, а для приготування знадобиться всього кілька хвилин. Тому ви можете швидко зробити закуску для нежданих гостей або заощадити час при підготовці святкового столу.