Паштет з курячої печінки в домашніх умовах — 7 покрокових рецептів

Як зробити паштет з курячої печінки з вершками без моркви

Наступний рецепт не є унікальним, проте його не можна було обійти увагою. Закуска також виходить ніжною і неймовірно смачною. Тому беріть на замітку цей спосіб приготування.

Інгредієнти:

  • 500 г курячої печінки;
  • 200 мл вершків;
  • 100 г вершкового масла;
  • 1 головка цибулі;
  • Перець і сіль за смаком.

Приготування:

  1. Печінку промиваємо холодною водою, обсушуємо, вирізаємо плівки і ріжемо на середні шматки;
  2. Розігріваємо олію в сковороді і на сильному вогні обсмажуємо печінку до скоринки з обох сторін по 2-3 хвилини;
  3. Додаємо подрібнену цибулю, перемішуємо і на максимальній потужності готуємо ще 5 хвилин, періодично помішуючи;
  4. Зменшуємо вогонь, накриваємо продукти кришкою і тушкуємо 10-15 хвилин;
  5. Перчимо і солимо за смаком, після чого заливаємо вершками. На середньому вогні тушкуємо близько 3-4 хвилин;
  6. Перекладаємо в чашу блендера, додаємо 50 г вершкового масла і перебиваємо до однорідності;
  7. Перекладаємо паштет в скляну ємність і заливаємо залишками розтопленого масла.
Цікаве:  Бутерброди з оселедцем на чорному хлібі — прості і смачні рецепти на святковий стіл

Накриваємо кришкою і ставимо в холодильник на кілька годин. Приємного апетиту!

Всі рецепти досить прості, а для приготування знадобиться всього кілька хвилин. Тому ви можете швидко зробити закуску для нежданих гостей або заощадити час при підготовці святкового столу.