Рецепт м’яса по-французьки з помідорами, сиром і цибулею шарами
Пропоную вам приготувати мариноване м’ясо, запечене в духовці до святкового столу. Але можете побалувати себе і в звичайні дні, коли захочете зробити ситне блюдо для всієї родини.
Інгредієнти:
- Свинина;
- Ріпчаста цибуля;
- Помідори;
- Твердий сир;
- Майонез;
- Солодка паприка;
- Приправа для м’яса;
- Суміш перців;
- Соєвий соус теріякі;
- Рослинне масло.
Приготування:
- Відбиваємо шматки м’яса;
- Для приготування соусу змішуємо 1 ч. л теріякі, 1 ч. л соєвого соусу, солодку паприку, мелений перець, приправу для м’яса, а також 1 ч. л соняшникової олії;
- Свинину змащуємо приготовленим маринадом з двох сторін за допомогою силіконової пензлика. Залишаємо на кілька хвилин;
- Тим часом ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями;
- Помідори ріжемо кружальцями;
- Деко застеляємо харчовою фольгою і викладаємо на нього м’ясо, яке змащуємо майонезом;
- Зверху посипаємо цибулею;
- Додаємо помідори, які підсолюємо і змащуємо тонким шаром майонезу.
Відправляємо в духовку, нагріту до 180 градусів і запікаємо протягом 20-25 хвилин. Потім виймаємо деко, посипаємо блюдо тертим сиром і знову ставимо в духовку на 10 хвилин.
Дуже смачне блюдо готове, можете подавати його до столу.