М’ясо по-французьки в духовці з свинини

Рецепт м’яса по-французьки з помідорами, сиром і цибулею шарами

Пропоную вам приготувати мариноване м’ясо, запечене в духовці до святкового столу. Але можете побалувати себе і в звичайні дні, коли захочете зробити ситне блюдо для всієї родини.

Інгредієнти:

  • Свинина;
  • Ріпчаста цибуля;
  • Помідори;
  • Твердий сир;
  • Майонез;
  • Солодка паприка;
  • Приправа для м’яса;
  • Суміш перців;
  • Соєвий соус теріякі;
  • Рослинне масло.

Приготування:

 

  • Відбиваємо шматки м’яса;
  • Для приготування соусу змішуємо 1 ч. л теріякі, 1 ч. л соєвого соусу, солодку паприку, мелений перець, приправу для м’яса, а також 1 ч. л соняшникової олії;
  • Свинину змащуємо приготовленим маринадом з двох сторін за допомогою силіконової пензлика. Залишаємо на кілька хвилин;
  • Тим часом ріпчасту цибулю нарізаємо півкільцями;
  • Помідори ріжемо кружальцями;
  • Деко застеляємо харчовою фольгою і викладаємо на нього м’ясо, яке змащуємо майонезом;
  • Зверху посипаємо цибулею;
  • Додаємо помідори, які підсолюємо і змащуємо тонким шаром майонезу.
Цікаве:  Канапе на шпажках для святкового столу і фуршету

 

Відправляємо в духовку, нагріту до 180 градусів і запікаємо протягом 20-25 хвилин. Потім виймаємо деко, посипаємо блюдо тертим сиром і знову ставимо в духовку на 10 хвилин.

Дуже смачне блюдо готове, можете подавати його до столу.