М’ясо по-французьки в духовці з свинини

Покроковий рецепт м’яса по-французьки з свинини з печерицями і помідорами в соусі

Ще один цікавий спосіб приготування смачного і соковитого страви. Його можна готувати не тільки в звичайні дні, але і на святковий стіл. Для цього знадобляться прості продукти, які можна купити в будь-якому продуктовому магазині.

Інгредієнти:

  • 1 кг свинини;
  • 5 печериць;
  • 2 помідори;
  • 200 г сиру;
  • 400 р сметани;
  • 1 головка цибулі;
  • 20 г кропу;
  • ½ Склянки молока;
  • Чорний мелений перець, сіль, спеції;
  • Оливки і кріп для оформлення;
  • Рослинне масло.

Приготування:

 

  • М’ясо нарізаємо, відбиваємо, перчимо і солимо. Поки відкладаємо в сторону;
  • Для приготування соусу змішуємо сметану з рубаною зеленню, сіллю і спеціями. Потім вливаємо трохи молока кімнатної температури, щоб суміш вийшла не надто густий;
  • Гриби нарізаємо тонкими пластинами;
  • Ріпчасту цибулю ріжемо півкільцями;
  • Сир нарізаємо також на тонкі пластини;
  • Деко застеляємо харчовою фольгою, змащуємо маслом за допомогою силіконової пензлика;
  • М’ясо мачає в соусі і викладаємо на лист для запікання;
  • На кожен шматок м’яса додаємо гриби;
  • Посипаємо подрібненою цибулею;
  • Викладаємо по одному кружечку помідора на кожен шматок;
  • Зверху додаємо сир і поливаємо рештою соусу;
  • Накриваємо блюдо фольгою, відправляємо в духовку (180 градусів). Через 20 хвилин знімаємо фольгу і продовжуємо випікати близько 40 хвилин.
Цікаве:  Млинці з червоною ікрою: як приготувати і красиво загорнути

 

При бажанні страву прикрашаємо зеленню і оливками без кісточок. Приємного апетиту!

М’ясо по-французьки, найчастіше, готують холодними зимовими вечорами, так як воно виходить ситним і неймовірно смачним. Скористайтеся будь-яким із запропонованих рецептів, і ви не пошкодуєте.