Кейк-попси: покрокові рецепти приготування в домашніх умовах

Як в домашніх умовах покроково приготувати кейк-попси без випічки в глазурі

Ця солодкість схожа на тістечко-картопля, покрите шоколадною глазур’ю. Зробити можна дуже просто, але потрібно знати певні нюанси, про які поговоримо нижче.

Інгредієнти:

  • Печиво або бісквіт;
  • Масляний крем;
  • 300 г шоколаду;
  • 2 ст. л вершкового масла.

Приготування:

  1. Бісквіт або печиво подрібнюємо в крихту руками або за допомогою блендера;
  2. Додаємо масляний крем і розмішуємо. Якщо маса розвалюється, то додайте ще трохи крему;
  3. Коли тісто буде тримати форму, то скачуємо з нього кульки, і відправляємо в холодильник на 15-30 хвилин;
  4. У кульках акуратно робимо отвори зубочисткою;
  5. Розтоплюємо шоколад різних кольорів разом з маслом на водяній банку;
  6. Шпажки вмочаємо в шоколадній глазурі і вставляємо в отвори;
  7. Потім кейк-попси занурюємо в рідкий шоколад. Якщо з’являються тріщини, то в суміш додаємо більше шоколаду.
Цікаве:  Бутерброди з оселедцем на чорному хлібі — прості і смачні рецепти на святковий стіл

Тепер прикрашаємо на свій смак, використовуючи кондитерські намистинки. Крихту, залишки глазурі або подрібнені горіхи. Приємного апетиту!