Кейк-попси з бісквіту
Міні-тортики, зазвичай, роблять у вигляді кульок, але ви можете експериментувати з формами. Діти будуть в захваті від такого десерту. Але не варто їх балувати дуже часто.
Інгредієнти:
- 350 г бісквіта;
- 200 г темного шоколаду;
- 50 г масляного крему;
- 150 г соняшникової олії.
Приготування:
- Бісквіт або обрізки коржів подрібнюємо в крихту. Перемішуємо з кремом;
- З тіста формуємо кульки і паличкою робимо отвори. Заготовки прибираємо в холодильник на 30 хвилин;
- На наступному етапі розламуємо шоколад і ставимо в мікрохвильову піч у кілька заходів, поки маса не стане однорідною;
- Шпажки мачає в глазурі і вставляємо в отвори;
- Потім в шоколадну масу додаємо масло без запаху, перемішуємо і на кілька секунд ставимо в мікрохвильовку;
- Тістечко мачає в глазурі і відразу посипаємо горіхами або кокосовою стружкою. Для зручності закріплюємо на заготовці з пінопласту;
- Прибираємо в холодильник на 15 хвилин.
Десерт подаємо в баночках або паперових манжетах.