Кейк-попси: покрокові рецепти приготування в домашніх умовах

Рецепт кейк-попсов у формочках

Розглянемо ще один варіант. У цьому випадку, ми будемо випікати солодощі в домашніх умовах. Тому знадобиться трохи більше часу, ніж в попередніх рецептах. Але нічого складного немає, приступайте до процесу.

Інгредієнти:

  • 200 г вершкового масла;
  • 200 г цукрового піску;
  • 300 г шоколаду;
  • 250 р пшеничного борошна;
  • 5 яєць;
  • Посипка для оформлення.

Приготування:

  1. Розм’якшене вершкове масло викладаємо в миску і додаємо половину цукрового піску. Збиваємо міксером, поки суміш не стане білою;
  2. Після чого відправляємо яєчні жовтки і продовжуємо збивати протягом 3-х хвилин;
  3. У приготовлену масу висипаємо просіяне борошно і вимішуємо до отримання однорідної суміші;
  4. Яєчні білки збиваємо з рештою цукру і дрібкою солі;
  5. Наступним кроком поступово додаємо білкову масу в тісто, постійно помішуючи;
  6. Нам знадобляться силіконові форми з двох половинок. Заповнюємо їх тестом з гіркою. Для зручності використовуємо одноразовий кондитерський мішечок. Накриваємо верхньою частиною формочки і випікаємо протягом 20 хвилин в духовці, нагрітій до 160 градусів.
Цікаве:  Гарбузовий пиріг: покрокові рецепти в духовці

Шпажки мачає в розтопленому білому шоколаді і нанизуємо на остиглі міні-кекси. Потім десерт повністю покриваємо шоколадом, прикрашаємо кондитерської посипкою або іншими інгредієнтами.

Для випікання можете використовувати спеціальні форми для яєць.