Рецепт кейк-попсов у формочках
Розглянемо ще один варіант. У цьому випадку, ми будемо випікати солодощі в домашніх умовах. Тому знадобиться трохи більше часу, ніж в попередніх рецептах. Але нічого складного немає, приступайте до процесу.
Інгредієнти:
- 200 г вершкового масла;
- 200 г цукрового піску;
- 300 г шоколаду;
- 250 р пшеничного борошна;
- 5 яєць;
- Посипка для оформлення.
Приготування:
- Розм’якшене вершкове масло викладаємо в миску і додаємо половину цукрового піску. Збиваємо міксером, поки суміш не стане білою;
- Після чого відправляємо яєчні жовтки і продовжуємо збивати протягом 3-х хвилин;
- У приготовлену масу висипаємо просіяне борошно і вимішуємо до отримання однорідної суміші;
- Яєчні білки збиваємо з рештою цукру і дрібкою солі;
- Наступним кроком поступово додаємо білкову масу в тісто, постійно помішуючи;
- Нам знадобляться силіконові форми з двох половинок. Заповнюємо їх тестом з гіркою. Для зручності використовуємо одноразовий кондитерський мішечок. Накриваємо верхньою частиною формочки і випікаємо протягом 20 хвилин в духовці, нагрітій до 160 градусів.
Шпажки мачає в розтопленому білому шоколаді і нанизуємо на остиглі міні-кекси. Потім десерт повністю покриваємо шоколадом, прикрашаємо кондитерської посипкою або іншими інгредієнтами.
Для випікання можете використовувати спеціальні форми для яєць.