Фунчоза з куркою — 4 рецепти з покроковим приготуванням

Покроковий рецепт приготування фунчозы з куркою і грибами

Ще один варіант смачного страви. При бажанні ви можете поекспериментувати зі складом і додати свіжих овочів, зелені і різні спеції.

Інгредієнти:

  • Куряче філе;
  • Ріпчаста цибуля;
  • Гриби;
  • Морква;
  • Фунчоза;
  • Зелень;
  • Соєвий соус.

Приготування:

 

  • Куряче філе промиваємо і видаляємо плівку. Нарізаємо на невеликі шматочки і відправляємо на сковороду з рослинним маслом;
  • Потім додаємо подрібнений ріпчаста цибуля;
  • Печериці нарізаємо на тонкі пластини і відправляємо до решти продуктів. Все перемішуємо і готуємо до випаровування рідини;
  • Посипаємо тертою морквою і розмішуємо;
  • Тим часом локшину заливаємо окропом на 5-7 хвилин, додаємо в сковороду, вливаємо соєвий соус і перемішуємо. Тушкуємо протягом 5-10 хвилин.
Цікаве:  Рулети з лаваша з різними начинками на святковий стіл

 

Перед подаванням страву посипаємо свіжою зеленню. При бажанні, ви можете використовувати вершковий соус.