Покроковий рецепт приготування фунчозы з куркою і грибами
Ще один варіант смачного страви. При бажанні ви можете поекспериментувати зі складом і додати свіжих овочів, зелені і різні спеції.
Інгредієнти:
- Куряче філе;
- Ріпчаста цибуля;
- Гриби;
- Морква;
- Фунчоза;
- Зелень;
- Соєвий соус.
Приготування:
- Куряче філе промиваємо і видаляємо плівку. Нарізаємо на невеликі шматочки і відправляємо на сковороду з рослинним маслом;
- Потім додаємо подрібнений ріпчаста цибуля;
- Печериці нарізаємо на тонкі пластини і відправляємо до решти продуктів. Все перемішуємо і готуємо до випаровування рідини;
- Посипаємо тертою морквою і розмішуємо;
- Тим часом локшину заливаємо окропом на 5-7 хвилин, додаємо в сковороду, вливаємо соєвий соус і перемішуємо. Тушкуємо протягом 5-10 хвилин.
Перед подаванням страву посипаємо свіжою зеленню. При бажанні, ви можете використовувати вершковий соус.