Фунчоза з куркою — 4 рецепти з покроковим приготуванням

Фунчоза з куркою, грибами і овочами

Якщо ви любите ситні закуски з овочами, то цей рецепт вам сподобається. Готується страва дуже легко і досить швидко, тому ви можете зробити в будь-який час.

Інгредієнти:

  • 100 г фунчозы;
  • 200 г курячого філе;
  • 200 г грибів;
  • 2 огірка;
  • 2 солодких перцю;
  • 70 сл соєвого соусу;
  • 1 пакетик соусу для фунчозы.

Приготування:

 

  • Печериці очищаємо і промиваємо під проточною водою. Нарізаємо тонкими пластинами, відправляємо в сковороду і готуємо до випаровування вологи;
  • Тим часом грудки нарізаємо на шматочки невеликого розміру, перекладаємо в сковороду і розмішуємо;
  • Скляну локшину заливаємо окропом на 5-7 хвилин;
  • Болгарський перець ріжемо соломкою і додаємо до решти продуктів;
  • Також в сковороду додаємо огірок, нарізаний півмісяцем. Все добре перемішуємо і тушкуємо до повної готовності;
  • Зі скляною локшини зливаємо рідину і змішуємо її з обсмаженими продуктами;
  • Вливаємо заправку для фунчозы і соєвий соус. Все розмішуємо.
Цікаве:  Салати без майонезу на святковий стіл

 

Страву подаємо після того, як він охолоне. Приємного апетиту!

Ви можете легко змінювати склад страви. Використовуйте продукти, які вам більше подобаються. А спеції, прянощі і соус можуть повністю змінити смак фунчозы, тому експериментуйте.