Фунчоза з куркою, грибами і овочами
Якщо ви любите ситні закуски з овочами, то цей рецепт вам сподобається. Готується страва дуже легко і досить швидко, тому ви можете зробити в будь-який час.
Інгредієнти:
- 100 г фунчозы;
- 200 г курячого філе;
- 200 г грибів;
- 2 огірка;
- 2 солодких перцю;
- 70 сл соєвого соусу;
- 1 пакетик соусу для фунчозы.
Приготування:
- Печериці очищаємо і промиваємо під проточною водою. Нарізаємо тонкими пластинами, відправляємо в сковороду і готуємо до випаровування вологи;
- Тим часом грудки нарізаємо на шматочки невеликого розміру, перекладаємо в сковороду і розмішуємо;
- Скляну локшину заливаємо окропом на 5-7 хвилин;
- Болгарський перець ріжемо соломкою і додаємо до решти продуктів;
- Також в сковороду додаємо огірок, нарізаний півмісяцем. Все добре перемішуємо і тушкуємо до повної готовності;
- Зі скляною локшини зливаємо рідину і змішуємо її з обсмаженими продуктами;
- Вливаємо заправку для фунчозы і соєвий соус. Все розмішуємо.
Страву подаємо після того, як він охолоне. Приємного апетиту!
Ви можете легко змінювати склад страви. Використовуйте продукти, які вам більше подобаються. А спеції, прянощі і соус можуть повністю змінити смак фунчозы, тому експериментуйте.