Фунчоза з куркою — 4 рецепти з покроковим приготуванням

Дуже смачний салат з фунчозы з овочами і куркою з соусом Теріякі

Пропоную вам спробувати зробити азіатський легкий салат. У ньому міститься невелика кількість калорій, тому закуска не зашкодить вашій фігурі.

Інгредієнти:

  • 200 г фунчозы;
  • 200 г філе курки;
  • Соус Теріякі;
  • 150 г солодкого перцю;
  • 150 г моркви;
  • 150 г цибулі;
  • 150 г огірків;
  • Сіль;
  • Соняшникова олія;
  • 1 ч. л каррі.

Приготування:

 

  • М’ясо курки ріжемо на невеликі шматочки, заливаємо соусом теріякі, розмішуємо і залишаємо маринуватися на 20 хвилин;
  • Скляну локшину перекладаємо в глибоку миску і заливаємо окропом на 5 хвилин;
  • Ріпчасту цибулю очищаємо і подрібнюємо;
  • Моркву натираємо на середній тертці;
  • Болгарський перець розрізаємо навпіл, видаляємо плодоніжки і насіння. Нарізаємо невеликим кубиком;
  • У розігріту сковороду наливаємо рослинне масло і викладаємо філе курки, солимо, додаємо карі, розмішуємо і злегка підсмажуємо;
  • Потім перекладаємо в сковорідку підготовлені овочі і тушкуємо протягом 15 хвилин;
  • Огірок нарізаємо на тонкі скибочки;
  • З фунчозы зливаємо рідину і перекладаємо її в глибоку миску;
  • Додаємо свіжі огірки і обсмажені продукти. Все ретельно перемішуємо.
Цікаве:  Курячий рулет в домашніх умовах замість ковбаси

 

Охолодити при кімнатній температурі, а потім охолоджуємо в холодильнику протягом 1-го години.