Дуже смачний салат з фунчозы з овочами і куркою з соусом Теріякі
Пропоную вам спробувати зробити азіатський легкий салат. У ньому міститься невелика кількість калорій, тому закуска не зашкодить вашій фігурі.
Інгредієнти:
- 200 г фунчозы;
- 200 г філе курки;
- Соус Теріякі;
- 150 г солодкого перцю;
- 150 г моркви;
- 150 г цибулі;
- 150 г огірків;
- Сіль;
- Соняшникова олія;
- 1 ч. л каррі.
Приготування:
- М’ясо курки ріжемо на невеликі шматочки, заливаємо соусом теріякі, розмішуємо і залишаємо маринуватися на 20 хвилин;
- Скляну локшину перекладаємо в глибоку миску і заливаємо окропом на 5 хвилин;
- Ріпчасту цибулю очищаємо і подрібнюємо;
- Моркву натираємо на середній тертці;
- Болгарський перець розрізаємо навпіл, видаляємо плодоніжки і насіння. Нарізаємо невеликим кубиком;
- У розігріту сковороду наливаємо рослинне масло і викладаємо філе курки, солимо, додаємо карі, розмішуємо і злегка підсмажуємо;
- Потім перекладаємо в сковорідку підготовлені овочі і тушкуємо протягом 15 хвилин;
- Огірок нарізаємо на тонкі скибочки;
- З фунчозы зливаємо рідину і перекладаємо її в глибоку миску;
- Додаємо свіжі огірки і обсмажені продукти. Все ретельно перемішуємо.
Охолодити при кімнатній температурі, а потім охолоджуємо в холодильнику протягом 1-го години.