Бутерброди зі шпротами на святковий стіл: прості і смачні рецепти приготування

Бутерброди зі шпротами на чорному хлібі, обсмажені на сковороді

Найпоширенішу і популярну закуску до святкового столу краще готувати з житнього хліба. Звичайно, смаки у всіх різні, але такий варіант подобається багатьом людям.

Інгредієнти:

  • Житній хліб;
  • Шпроти;
  • 1 зубчик часнику;
  • Яйця;
  • Кріп;
  • Помідори;
  • Майонез.

Приготування

  1. Хліб розрізаємо по діагоналі, щоб вийшли трикутні шматочки, які обсмажуємо з обох сторін на сковороді;
  2. Майонез перемішуємо з пресованим часником;
  3. Варені яйця подрібнюємо на крупній тертці;
  4. Помідори нарізаємо на тонкі часточки.

Грінки змащуємо приготованим соусом, викладаємо натерті яйця. Наступним шаром додаємо помідори, а зверху шпроти. Прикрашаємо гілочками кропу.

З таким же успіхом можна зробити і інші бутерброди. Просто замість томатів додайте солоні або мариновані огірки. Приємного апетиту!

Цікаве:  Смажені кальмари з цибулею — дуже смачні покрокові рецепти