Бутерброди зі шпротами на чорному хлібі, обсмажені на сковороді
Найпоширенішу і популярну закуску до святкового столу краще готувати з житнього хліба. Звичайно, смаки у всіх різні, але такий варіант подобається багатьом людям.
Інгредієнти:
- Житній хліб;
- Шпроти;
- 1 зубчик часнику;
- Яйця;
- Кріп;
- Помідори;
- Майонез.
Приготування
- Хліб розрізаємо по діагоналі, щоб вийшли трикутні шматочки, які обсмажуємо з обох сторін на сковороді;
- Майонез перемішуємо з пресованим часником;
- Варені яйця подрібнюємо на крупній тертці;
- Помідори нарізаємо на тонкі часточки.
Грінки змащуємо приготованим соусом, викладаємо натерті яйця. Наступним шаром додаємо помідори, а зверху шпроти. Прикрашаємо гілочками кропу.
З таким же успіхом можна зробити і інші бутерброди. Просто замість томатів додайте солоні або мариновані огірки. Приємного апетиту!