Глінтвейн: рецепти приготування в домашніх умовах

Простий рецепт приготування глінтвейну з червоного вина з яблучним соком

Взимку можна зігрітися не тільки в теплому приміщенні або за допомогою верхнього одягу, але і завдяки спеціальному напою, який легко зробити вдома з простих продуктів.

Інгредієнти:

  • 750 мл червоного вина;
  • 1 л яблучного соку;
  • ½ Палички кориці;
  • 110 г цукрового піску;
  • 3 ст. л апельсинового лікеру;
  • 2 бадьяна;
  • 3 яблука;
  • 100 г заморожених ягід.

Приготування:

  1. Вино з соком переливаємо в каструлю і ставимо нудитися на вогонь;
  2. Додаємо всі залишилися інгредієнти і розмішуємо, поки кристалики цукру не розчиняться;
  3. Не доводячи напій до кипіння, готуємо близько 15 хвилин на слабкому вогні;
  4. Щоб спеції не потрапили в склянку, проціджуємо глінтвейн.
Цікаве:  Борщ з щавлю з яйцем – рецепт на мясному бульйоні

Всього кілька хвилин і зігріваючий засіб готове. Крім того, воно виходить неймовірно смачним, тому вам обов’язково сподобається.