Як приготувати домашній бургер з фаршем
Існує думка, що їжа швидкого харчування є шкідливими для здоров’я. Але якщо зробити смачні бутерброди в домашніх умовах з натуральних продуктів, то вони не нашкодять організму.
Інгредієнти:
- Булочка;
- Яловичий фарш;
- Цибуля;
- Помідор;
- Соус барбекю;
- Шпинат;
- Плавлений сир;
- Перець;
- Сіль.
Приготування
Перш, ніж готувати котлети, потрібно розуміти, що вони зменшаться в обсязі. Тому їх слід робити більше діаметра булочки. У фарш додаємо перець і сіль за смаком. Потім формуємо за допомогою кільця або будь-яким іншим зручним способом.
Обсмажуємо в сковороді з рослинним маслом. З кожної сторони по 1,5 хвилини. Цього буде достатньо.
Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями, помідор на кружечки. Злегка обсмажуємо з обох сторін на сковороді.
Розрізаємо Булочку на дві частини і з внутрішніх сторін обсмажуємо на сковороді.
Тепер збираємо бургер в наступній послідовності:
- Поки булочка не охолола, то на нижню частину кладемо шматок плавленого сиру;
- Котлета, змащена соусом барбекю;
- Помідори;
- Цибуля;
- Листя шпинату;
- Накриваємо верхньою частиною булочки, змащену барбекю.
Такий бутерброд може замінити повноцінний прийом їжі, так як є дуже ситним і апетитним. Приємного апетиту!