Бургери в домашніх умовах: 7 покрокових рецептів приготування

Як приготувати домашній бургер з фаршем

Існує думка, що їжа швидкого харчування є шкідливими для здоров’я. Але якщо зробити смачні бутерброди в домашніх умовах з натуральних продуктів, то вони не нашкодять організму.

Інгредієнти:

  • Булочка;
  • Яловичий фарш;
  • Цибуля;
  • Помідор;
  • Соус барбекю;
  • Шпинат;
  • Плавлений сир;
  • Перець;
  • Сіль.

Приготування

Перш, ніж готувати котлети, потрібно розуміти, що вони зменшаться в обсязі. Тому їх слід робити більше діаметра булочки. У фарш додаємо перець і сіль за смаком. Потім формуємо за допомогою кільця або будь-яким іншим зручним способом.

Обсмажуємо в сковороді з рослинним маслом. З кожної сторони по 1,5 хвилини. Цього буде достатньо.

Ріпчасту цибулю нарізаємо кільцями, помідор на кружечки. Злегка обсмажуємо з обох сторін на сковороді.

Цікаве:  Вівсяне молоко: як приготувати в домашніх умовах і термін придатності

Розрізаємо Булочку на дві частини і з внутрішніх сторін обсмажуємо на сковороді.

Тепер збираємо бургер в наступній послідовності:

  1. Поки булочка не охолола, то на нижню частину кладемо шматок плавленого сиру;
  2. Котлета, змащена соусом барбекю;
  3. Помідори;
  4. Цибуля;
  5. Листя шпинату;
  6. Накриваємо верхньою частиною булочки, змащену барбекю.

Такий бутерброд може замінити повноцінний прийом їжі, так як є дуже ситним і апетитним. Приємного апетиту!