Рецепт млинців з сиром і шинкою

Як приготувати млинці з шинкою і сиром

В першу чергу, ми будемо замішувати тісто. Для цього в миску розбиваємо сирі яйця, додаємо до них сіль з цукром. Збиваємо за допомогою кухонного віночка або міксера.

Продовжуючи перемішувати, вливаємо воду, а потім частинами борошно, яку заздалегідь просіваємо, щоб вона наситилася киснем. В останню чергу додаємо рослинне масло. Відставляємо убік на кілька хвилин.

Є кілька причин, за якими не отримуються млинці: дуже рідке тісто, невдало обрана сковорода, приготування на сильному вогні.

Тепер займемося начинкою. Для цього сир натираємо на дрібній тертці. Але ви можете просто нарізати його на шматочки, все залежить від ваших уподобань. Шинку подрібнюємо на крупній тертці.

Ставимо сковороду на плиту і прогріваємо на помірному вогні. Додаємо зовсім небагато рослинного масла і розтираємо його за допомогою серветки. Ополоником набираємо тісто і розподіляємо його по поверхні рівномірним шаром. Коли краї підрум’яняться, то перевертаємо млинчик і обсмажуємо його з другої сторони.

Цікаве:  Салати на святковий стіл (швидко, смачно і недорого)

Тепер з одного краю готового млинця викладаємо сир, а зверху шинку. Підверніть краю, а потім скручуємо в рулет. При бажанні, ви можете сформувати конвертик.

Фаршировані млинці відправляємо на сковороду і злегка обсмажуємо, щоб розплавився сир, і утворилася золота скоринка. Готуємо на помірному вогні.

Перекладаємо на тарілку і подаємо до столу в теплому вигляді. При бажанні посипаємо рубаною зеленню. Якщо у вас є час, то поекспериментуйте з начинкою, додайте до неї часник і помідори. Приємного апетиту!