Гарне оформлення бутербродів з ковбасою і огірком
Пропоную вам один з найпростіших рецептів приготування сендвічів. Вони виходять смачними і прикрашають святковий стіл. Головне – використовувати якісні продукти.
Інгредієнти:
- Батон;
- Ковбаса;
- Помідори черрі;
- Огірок;
- Часник;
- Майонез;
- Маринований імбир за бажанням.
Приготування:
- Батон нарізаємо на шматочки і злегка обсмажуємо на сковороді з одного боку;
- Скоринку натираємо зубчиком часнику і змащуємо тонким шаром майонезу;
- Зверху викладаємо нарізану ковбасу, кружечки огірка і половинки помідорів черрі;
- При бажанні сендвіч прикрашаємо маринованим імбиром і свіжою зеленню.
Незважаючи на просте приготування, закуска виходить ароматною і смачною.
Гарячі бутерброди на сковороді з ковбасою, сиром і яйцем
Наступна смажена закуска підходить не тільки для святкового столу, а й для сніданку. Вона виходить ситним, тому особливо сподобається чоловікам. Спробуйте скористатися цим рецептом.
Інгредієнти:
- 6 шматочків батона;
- 50 г сиру твердих сортів;
- 100 г ковбаси;
- 2 яйця;
- Петрушка;
- Харчова сіль;
- Мелений чорний перець.
Приготування:
З скибочок хліба вирізаємо м’якоть, вона нам стане в нагоді в цьому рецепті. Залишаємо тільки скоринки.
У миску розбиваємо яйця і збиваємо до однорідності. Додаємо до них подрібнену зелень, терту копчену ковбасу і сир. Солимо і перчимо за смаком. Все ретельно перемішуємо.
Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією. Викладаємо кірки, і заповнюємо їх начинкою.
Через пару хвилин бутерброди акуратно перевертаємо. Сковороду накриваємо кришкою і обсмажуємо до повної готовності.
Оригінальна закуска готова, її можна подавати в гарячому і холодному вигляді.