Бутерброди з ковбасою на святковий стіл

Гарне оформлення бутербродів з ковбасою і огірком

Пропоную вам один з найпростіших рецептів приготування сендвічів. Вони виходять смачними і прикрашають святковий стіл. Головне – використовувати якісні продукти.

Інгредієнти:

  • Батон;
  • Ковбаса;
  • Помідори черрі;
  • Огірок;
  • Часник;
  • Майонез;
  • Маринований імбир за бажанням.

Приготування:

 

  • Батон нарізаємо на шматочки і злегка обсмажуємо на сковороді з одного боку;
  • Скоринку натираємо зубчиком часнику і змащуємо тонким шаром майонезу;
  • Зверху викладаємо нарізану ковбасу, кружечки огірка і половинки помідорів черрі;
  • При бажанні сендвіч прикрашаємо маринованим імбиром і свіжою зеленню.

 

Незважаючи на просте приготування, закуска виходить ароматною і смачною.

Гарячі бутерброди на сковороді з ковбасою, сиром і яйцем

Наступна смажена закуска підходить не тільки для святкового столу, а й для сніданку. Вона виходить ситним, тому особливо сподобається чоловікам. Спробуйте скористатися цим рецептом.

Цікаве:  Рецепт млинців з сиром і шинкою

Інгредієнти:

  • 6 шматочків батона;
  • 50 г сиру твердих сортів;
  • 100 г ковбаси;
  • 2 яйця;
  • Петрушка;
  • Харчова сіль;
  • Мелений чорний перець.

Приготування:

З скибочок хліба вирізаємо м’якоть, вона нам стане в нагоді в цьому рецепті. Залишаємо тільки скоринки.

У миску розбиваємо яйця і збиваємо до однорідності. Додаємо до них подрібнену зелень, терту копчену ковбасу і сир. Солимо і перчимо за смаком. Все ретельно перемішуємо.

Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією. Викладаємо кірки, і заповнюємо їх начинкою.

Через пару хвилин бутерброди акуратно перевертаємо. Сковороду накриваємо кришкою і обсмажуємо до повної готовності.

Оригінальна закуска готова, її можна подавати в гарячому і холодному вигляді.