Бутерброди з ковбасою на святковий стіл

Бутерброди смажені на сковороді з ковбасою, картоплею і яйцем

Прості сендвічі на кожен день і для святкового столу. Для приготування нам знадобиться мінімальний набір недорогих продуктів, які практично завжди є в холодильнику.

Інгредієнти:

  • Батон;
  • 150 г вареної ковбаси;
  • 3 картоплини;
  • 1 яйце;
  • 1 помідор.

Приготування:

 

  • Сиру картоплю очищаємо від шкірки і разом з ковбасою натираємо на крупній тертці в одну тарілку;
  • Додаємо сире яйце і ретельно перемішуємо;
  • Суміш намазуємо на скибочки хліба;
  • У розігріту сковороду наливаємо олію. Викладаємо бутерброди начинкою вниз. Готуємо на середньому вогні 1-2 хвилини;
  • Потім перевертаємо шматки і злегка обсмажуємо з іншого боку.

 

Закуску прикрашаємо помідорами, нарізаними кружечками. Також можете використовувати свіжу зелень. Приємного апетиту!

Цікаве:  Цукати з апельсинових кірок: швидкі рецепти приготування в домашніх умовах