Бутерброди смажені на сковороді з ковбасою, картоплею і яйцем
Прості сендвічі на кожен день і для святкового столу. Для приготування нам знадобиться мінімальний набір недорогих продуктів, які практично завжди є в холодильнику.
Інгредієнти:
- Батон;
- 150 г вареної ковбаси;
- 3 картоплини;
- 1 яйце;
- 1 помідор.
Приготування:
- Сиру картоплю очищаємо від шкірки і разом з ковбасою натираємо на крупній тертці в одну тарілку;
- Додаємо сире яйце і ретельно перемішуємо;
- Суміш намазуємо на скибочки хліба;
- У розігріту сковороду наливаємо олію. Викладаємо бутерброди начинкою вниз. Готуємо на середньому вогні 1-2 хвилини;
- Потім перевертаємо шматки і злегка обсмажуємо з іншого боку.
Закуску прикрашаємо помідорами, нарізаними кружечками. Також можете використовувати свіжу зелень. Приємного апетиту!