Бутерброди з червоною рибою на святковий стіл: прості і смачні рецепти з оформленням

Простий рецепт бутербродів з червоною рибою і огірком

Закуска з слабосоленої сьомги відмінно підходить до святкового столу. Вона обов’язково всім сподобається, тому беріть на замітку цей спосіб приготування.

Інгредієнти:

  • 200 г червоної риби;
  • 2 огірка;
  • 3 яйця;
  • 2 плавлених сирка;
  • 2 ст. л майонезу;
  • Багет.

Приготування:

  1. Відварені яйця і сирки подрібнюємо на дрібній тертці. Сир попередньо потрібно прибрати в морозильну камеру, щоб не прилипав до тертці;
  2. Яйця з сиром заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо;
  3. З риби знімаємо шкірку і нарізаємо на тонкі скибочки;
  4. Багет ріжемо кружальцями і намазуємо на них підготовлену суміш;
  5. Огірки натираємо на крупній тертці, злегка віджимаємо від зайвого соку, і викладаємо на бутерброд наступним шаром;
  6. Залишається тільки зверху додати шматочки слабосоленої сьомги.
Цікаве:  Гарбузова каша з рисом — 6 покрокових рецептів

При бажанні прикрашаємо свіжою зеленню або іншими інгредієнтами.