Простий рецепт бутербродів з червоною рибою і огірком
Закуска з слабосоленої сьомги відмінно підходить до святкового столу. Вона обов’язково всім сподобається, тому беріть на замітку цей спосіб приготування.
Інгредієнти:
- 200 г червоної риби;
- 2 огірка;
- 3 яйця;
- 2 плавлених сирка;
- 2 ст. л майонезу;
- Багет.
Приготування:
- Відварені яйця і сирки подрібнюємо на дрібній тертці. Сир попередньо потрібно прибрати в морозильну камеру, щоб не прилипав до тертці;
- Яйця з сиром заправляємо майонезом і ретельно перемішуємо;
- З риби знімаємо шкірку і нарізаємо на тонкі скибочки;
- Багет ріжемо кружальцями і намазуємо на них підготовлену суміш;
- Огірки натираємо на крупній тертці, злегка віджимаємо від зайвого соку, і викладаємо на бутерброд наступним шаром;
- Залишається тільки зверху додати шматочки слабосоленої сьомги.
При бажанні прикрашаємо свіжою зеленню або іншими інгредієнтами.