Швидкі і смачні рецепти торта з кабачків з помідорами

Швидкий рецепт торта з кабачків з помідорами, болгарським перцем і морквою

Ще один варіант приготування овочевого торта, який відрізняється смачною начинкою. Блюдо виходить низькокалорійним і вітамінізованим, тому буде корисним для організму, і не зашкодить вашій фігурі.

Інгредієнти:

  • 2 кабачка;
  • 1 болгарський перець;
  • 2 морквини;
  • 6 помідор;
  • 2 цибулини;
  • 2 зубчики часнику;
  • 200 г грибів;
  • 200 г сметани;
  • 80 г борошна;
  • Сіль, перець;
  • Соняшникова олія;
  • Зелень.

Приготування

Кабачки нарізаємо на тонкі шайби, обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо в сковороді на рослинній олії з обох сторін. Постійно стежте, щоб овочі не пригоріли.

Щоб не втрачати час, на сусідню ставимо сковороду ще одну сковороду, розігріваємо в ній масло й обсмажуємо подрібнену цибулю до золотистого кольору. Потім додаємо нарізані печериці, перець і натерту моркву. Додаємо сіль і перець за смаком, все добре перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо протягом десяти хвилин.

Цікаве:  Грецький салат – 5 класичних покрокових рецептів

Готові кабачки бажано викласти на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвої олії. Потім викладаємо їх на плоске блюдо, змащуємо сметаною і за бажанням додаємо трохи перцю і солі.

Наступним кроком викладаємо помідори, нарізані кружечками, а зверху обсмажені овочі. Повторюємо шари, поки не закінчаться підготовлені продукти.

Сформований торт ставимо на півгодини в холодильник. Перед подачею змащуємо сметаною і посипаємо рубаною зеленню.