Швидкий рецепт торта з кабачків з помідорами, болгарським перцем і морквою
Ще один варіант приготування овочевого торта, який відрізняється смачною начинкою. Блюдо виходить низькокалорійним і вітамінізованим, тому буде корисним для організму, і не зашкодить вашій фігурі.
Інгредієнти:
- 2 кабачка;
- 1 болгарський перець;
- 2 морквини;
- 6 помідор;
- 2 цибулини;
- 2 зубчики часнику;
- 200 г грибів;
- 200 г сметани;
- 80 г борошна;
- Сіль, перець;
- Соняшникова олія;
- Зелень.
Приготування
Кабачки нарізаємо на тонкі шайби, обвалюємо їх у борошні й обсмажуємо в сковороді на рослинній олії з обох сторін. Постійно стежте, щоб овочі не пригоріли.
Щоб не втрачати час, на сусідню ставимо сковороду ще одну сковороду, розігріваємо в ній масло й обсмажуємо подрібнену цибулю до золотистого кольору. Потім додаємо нарізані печериці, перець і натерту моркву. Додаємо сіль і перець за смаком, все добре перемішуємо. Накриваємо кришкою і тушкуємо протягом десяти хвилин.
Готові кабачки бажано викласти на паперовий рушник, щоб позбутися від зайвої олії. Потім викладаємо їх на плоске блюдо, змащуємо сметаною і за бажанням додаємо трохи перцю і солі.
Наступним кроком викладаємо помідори, нарізані кружечками, а зверху обсмажені овочі. Повторюємо шари, поки не закінчаться підготовлені продукти.
Сформований торт ставимо на півгодини в холодильник. Перед подачею змащуємо сметаною і посипаємо рубаною зеленню.