Швидкі і смачні рецепти торта з кабачків з помідорами

Торт з кабачків — найсмачніший рецепт з помідорами, сиром і фаршем

Таке незвичайне блюдо, як кабачковий торт є не тільки корисним і смачним, але і дуже ситним, тому сподобається і чоловікам і жінкам, а також дітям. Готується закуска досить легко і швидко, тому приготуванням можна зайнятися в будь-який час.

Інгредієнти:

  • 2 середніх кабачка;
  • 250 г яловичого фаршу;
  • 1 цибулина;
  • 1 зубчик часнику;
  • 2 помідори;
  • ½ Болгарського перцю;
  • 100 г твердого сиру;
  • 1 яйце;
  • 3-4 ст. л борошна;
  • 50-60 мл молока;
  • Сіль, перець;
  • Зелень;
  • Майонез.

Приготування

Готуємо всі необхідні продукти:

  1. Фарш обсмажуємо з додаванням солі і перцю;
  2. Ріпчасту цибулю нарізаємо на шматочки і обсмажуємо з зубчиком часнику;
  3. Один помідор дрібно подрібнюємо;
  4. Солодкий перець нарізаємо шматочками;
  5. Кабачки подрібнюємо на дрібній тертці;
  6. Твердий сир натираємо;
  7. Зелень також подрібнюємо.

Щоб не робити все торопя, зробимо начинку для торта. Для цього в глибоку миску викладаємо кабачки, трохи підсолюємо, розбиваємо яйце, додаємо невелику кількість натертого сиру, молоко і борошно. Всі добре розмішуємо.

Цікаве:  Курка з картоплею в духовці на деку з майонезом: 4 покрокових рецепта

Сковороду змащуємо рослинним маслом і виливаємо підготовлену суміш. Розподіляємо її по поверхні, так як вона погано розтікається. Перший млинець відразу викладаємо на блюдо, в якій будемо запікати торт. Зверху можете поставити роз’ємну форму.

Зверху викладаємо начинку, а потім готуємо ще один млинець, і викладаємо наступним шаром. Таким чином, викладаємо всі млинці, і верхній шар промазуємо невеликим шаром майонезу, а також посипаємо залишками твердого сиру.

Відправляємо блюдо в духовку на середній рівень. Попередньо розігріваємо до 180 градусів. Запікаємо, поки не розплавиться сир і не утворюється красива корочка.

Зверху можна прикрасити кружечками свіжого помідора. Можете подавати до столу, приємного апетиту!