Торт з кабачків — найсмачніший рецепт з помідорами, сиром і фаршем
Таке незвичайне блюдо, як кабачковий торт є не тільки корисним і смачним, але і дуже ситним, тому сподобається і чоловікам і жінкам, а також дітям. Готується закуска досить легко і швидко, тому приготуванням можна зайнятися в будь-який час.
Інгредієнти:
- 2 середніх кабачка;
- 250 г яловичого фаршу;
- 1 цибулина;
- 1 зубчик часнику;
- 2 помідори;
- ½ Болгарського перцю;
- 100 г твердого сиру;
- 1 яйце;
- 3-4 ст. л борошна;
- 50-60 мл молока;
- Сіль, перець;
- Зелень;
- Майонез.
Приготування
Готуємо всі необхідні продукти:
- Фарш обсмажуємо з додаванням солі і перцю;
- Ріпчасту цибулю нарізаємо на шматочки і обсмажуємо з зубчиком часнику;
- Один помідор дрібно подрібнюємо;
- Солодкий перець нарізаємо шматочками;
- Кабачки подрібнюємо на дрібній тертці;
- Твердий сир натираємо;
- Зелень також подрібнюємо.
Щоб не робити все торопя, зробимо начинку для торта. Для цього в глибоку миску викладаємо кабачки, трохи підсолюємо, розбиваємо яйце, додаємо невелику кількість натертого сиру, молоко і борошно. Всі добре розмішуємо.
Сковороду змащуємо рослинним маслом і виливаємо підготовлену суміш. Розподіляємо її по поверхні, так як вона погано розтікається. Перший млинець відразу викладаємо на блюдо, в якій будемо запікати торт. Зверху можете поставити роз’ємну форму.
Зверху викладаємо начинку, а потім готуємо ще один млинець, і викладаємо наступним шаром. Таким чином, викладаємо всі млинці, і верхній шар промазуємо невеликим шаром майонезу, а також посипаємо залишками твердого сиру.
Відправляємо блюдо в духовку на середній рівень. Попередньо розігріваємо до 180 градусів. Запікаємо, поки не розплавиться сир і не утворюється красива корочка.
Зверху можна прикрасити кружечками свіжого помідора. Можете подавати до столу, приємного апетиту!