Потужність блендера: швидкість обертів, режими роботи, види, якість подрібнення продуктів, класифікація, правила експлуатації, особливості догляду

Висновок

Описаними характеристиками потужності і експлуатаційних можливостей, звичайно, не обмежується спектр параметрів для вибору кухонного подрібнювача. На ту ж працездатність будуть впливати форм-фактор приладу, присутність сучасних опцій і конфігурація розташування ножових елементів. Тим не менш базовим критерієм все ж залишиться продуктивність електромотора. Наприклад, яка потрібна потужність блендера, щоб він справлявся з найбільш популярними операціями подрібнення і змішування? Як показує практика, багато обходяться показниками в 500-600 Вт. Навіть цього може бути багато, якщо не планується працювати з замороженими продуктами, м’ясом і горіхами. У крайньому випадку в якості запасу можна доплатити за модель на 1000 Вт — і тоді в розпорядженні виявиться повний спектр можливостей побутового блендера.

Цікаве:  Застряг ключ у замку: що робити і як витягнути?