Потужність блендера: швидкість обертів, режими роботи, види, якість подрібнення продуктів, класифікація, правила експлуатації, особливості догляду

Оптимальна потужність блендера для будинку

Виходити треба з страв і в цілому інтенсивності використання приладу. Одна справа – готувати раз у кілька днів коктейль з молочних інгредієнтів, а інша – щодня молоти каші з горіхами. У першому випадку буде достатньо і 300 Вт, а в другому – 600 Вт для приготування складних страв. Універсальним рішенням стане апарат на 500-700 Вт, який дозволить гнучко працювати з великим переліком продуктів, забезпечуючи делікатне подрібнення. Також не варто обходити увагою спеціалізовані сегменти, в яких представлені прилади для конкретних завдань. Наприклад, сьогодні поширюються суповарки з подрібнювачами і зручними чашами, як у професійного блендера. Яка краще потужність для такого пристрою? Знову ж занадто високої продуктивності сенсу немає, а з звичними м’якими інгредієнтами вистачить тих же 500 Вт. Інша справа, якщо планується регулярно готувати супи на обсяг понад 1,5 л, то краще додати ще 200-300 Вт для впевненої роботи приладу.

Цікаве:  Газгольдер наземний: огляд, переваги і недоліки