Потужність блендера: швидкість обертів, режими роботи, види, якість подрібнення продуктів, класифікація, правила експлуатації, особливості догляду

Особливості професійних моделей

В даному випадку треба спиратися не стільки на що готуються страви, скільки на темпи робочого процесу і об’єми продуктів. Для ресторанів зазвичай набувають стаціонарне обладнання із завантаженням до 20-50 л, які можуть використовуватися абсолютно для різних завдань – залежить від спрямованості закладу. Цільовим блюдом може бути і рідкий суп, і смузі з льодом і замороженими продуктами. Яку потужність блендера вибрати, орієнтуючись на універсальність застосування? Якщо все ж ставка робиться на коктейлі, то може вистачити 1000-1500 Вт для обслуговування самих «проблемних» інгредієнтів даної групи. Але для солідних ресторанів, які охоплюють повний спектр можливостей приладу, частіше набувають професійну техніку на 2000 Вт. При цьому не треба забувати про ергономіку малогабаритних приладів. Найбільш раціональним рішенням може стати наявність одного заглибного блендера для виконання швидких і маловитратних по потужності операцій і одного стаціонарного агрегату для інших більш продуктивних завдань.

Цікаве:  Електромагнітний клапан пральної машини для подачі води: перевірка, ремонт, заміна