Класичний рецепт приготування фаршированого перцю в каструлі
Є ще один спосіб приготування смачної страви. Готується дуже просто і швидко. При цьому нам знадобляться найпростіші продукти, які практично завжди є на будь-якій кухні.
Інгредієнти:
- 600 г фаршу;
- 10 шт перцю;
- 2 склянки томатного соку;
- 80 г рису;
- 2 цибулини;
- 2 морквини;
- 2 ч. л цукрового піску;
- Мелений перець і харчова сіль.
Приготування
У перцю акуратно зрізаємо нижню частину. Насіння витягуємо за допомогою ложки. Потім плоди промиваємо і відправляємо в киплячу воду на пару хвилин. Після чого виймаємо і заливаємо холодною водою, щоб вони швидше охололи.
Промитий рис кладемо в підсолену воду і після закипання готуємо близько двох хвилин. Після чого промиваємо холодною водою. Цибулю нарізаємо на півкільця, подрібнюємо на крупній тертці моркву і обсмажуємо овочі з сковороді.
Половину порції овочів змішуємо з рисом і фаршем. Додаємо сіль і мелений перець за смаком. Перемішувати найкраще руками.
Помідори пропускаємо через м’ясорубку або натираємо на крупній тертці. Додаємо в сковороду з рештою овочів, солимо, перчимо і додаємо трохи цукру. Все добре перемішуємо і тушкуємо протягом п’яти хвилин.
Перець начиняємо фаршем досить щільно. Відправляємо в каструлю і заливаємо підливою. Також вливаємо до верхніх країв підсолену воду.
Накриваємо каструлю кришкою і тушкуємо перець близько однієї години після закипання рідини. Прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.