Заморожена кукурудза в качанах на зиму
Заморожування продуктів дозволяє зберегти їх на тривалий час. При цьому не потрібно ніяких додаткових інгредієнтів, в кукурудзі зберігає свої корисні і поживні властивості. Взимку вам достатньо буде дістати з морозилки і зварити.
Качани очищаємо від лушпиння, намагаємося видалити всі волоски. Потім ділимо їх на дві частини.
Якщо ви віддаєте перевагу варити кукурудзу разом з листям, то обертаємо ними шматочки і відправляємо в поліетиленовий пакет. Випускаємо все повітря і зав’язуємо пакетик.
Прибираємо в морозилку, і дістаємо, коли нам захочеться її зварити.
Після заморозки кукурудза трохи втрачає свій смак і стає менш соковитою. Тому можна заготовити варені качани. Для цього кожен шматок загортаємо в харчову плівку.
Взимку такі качани досить поварити близько 3 хвилин, після закипання води. Спробуйте зберегти продукт двома способами і тоді зможете визначити, який є кращим.