Кукурудза на зиму в домашніх умовах

Заморожена кукурудза в качанах на зиму

Заморожування продуктів дозволяє зберегти їх на тривалий час. При цьому не потрібно ніяких додаткових інгредієнтів, в кукурудзі зберігає свої корисні і поживні властивості. Взимку вам достатньо буде дістати з морозилки і зварити.

Качани очищаємо від лушпиння, намагаємося видалити всі волоски. Потім ділимо їх на дві частини.

Якщо ви віддаєте перевагу варити кукурудзу разом з листям, то обертаємо ними шматочки і відправляємо в поліетиленовий пакет. Випускаємо все повітря і зав’язуємо пакетик.

Прибираємо в морозилку, і дістаємо, коли нам захочеться її зварити.

Після заморозки кукурудза трохи втрачає свій смак і стає менш соковитою. Тому можна заготовити варені качани. Для цього кожен шматок загортаємо в харчову плівку.

Цікаве:  Квашена капуста з буряком — рецепти швидкого приготування закуски

Взимку такі качани досить поварити близько 3 хвилин, після закипання води. Спробуйте зберегти продукт двома способами і тоді зможете визначити, який є кращим.