Крабові палички, фаршировані різними начинками з недорогих продуктів

Крабові палички є дуже популярним продуктом. Їх в основному використовують для приготування різних закусок. Для святкового столу це незамінний інгредієнт.

Смак страви  залежить від якості паличок. Віддавайте перевагу перевіреним виробникам. Обов’язково звертайте увагу на склад. У першій рядку повинно бути зазначено кількість рибного фаршу – сурімі. Якщо він після решти компонентів, то від цього продукту слід відмовитися.

Крабові палички можна фарширувати до свята самими різними начинками. Сьогодні в статті розглянемо декілька простих і смачних рецептів приготування. Такий закускою ви різноманітите новорічне меню.

Крабові палички, фаршировані сиром, часником і яйцем

Бюджетний варіант святкової закуски. Для приготування нам знадобляться недорогі продукти, які відмінно поєднуються один з одним, створюючи неповторний смак.

Інгредієнти:

  • 1 упаковка крабових паличок;
  • 100 г сиру твердих сортів;
  • 1 зубчик часнику;
  • 2 яйця;
  • 100 р майонезу.

Приготування:

 

  • Нам знадобляться якісні крабові палички із шаруватою структурою. При необхідності розморожуємо і залишаємо при кімнатній температурі. Потім злегка натискаємо і розгортаємо. Якщо не виходить, то на 5 хвилин відправляємо в каструлю з теплою водою;
  • Сир, часник і варені яйця подрібнюємо на тертці;
  • Заправляємо майонезом і перемішуємо;
  • Начинку викладаємо на розгорнуті палички, а потім згортаємо їх в рулети;
  • Прибираємо в холодильник на пару годин.

 

Для красивої подачі розрізаємо закуску навпіл, встановлюємо на тарілку і прикрашаємо зеленню!

Покроковий рецепт фаршированих крабових паличок зі шпротами, яйцем і сиром

Холодна закуска швидкого приготування не залишиться без уваги. А готується вона з продуктів, які ми купуємо на будь-які свята. Беріть на замітку простий рецепт.

Інгредієнти:

  • 500 г крабових паличок;
  • 1 банка шпротів;
  • 4 яйця;
  • 2 ст. л плавленого сиру;
  • 1 зубчик часнику;
  • 2 ст. л майонезу;
  • Зелень.

Приготування:

 

  • Щоб палички добре розвивалися, вони повинні бути якісними і повністю розмороженими;
  • Для приготування начинки в мисці змішуємо терті яйця, рубаний кріп, плавлений сир, майонез і часник, пропущений через прес;
  • Внутрішню частину крабових паличок змащуємо приготованою масою;
  • З одного краю викладаємо дві рибки, щоб хвостики стирчали з двох сторін;
  • Звертаємо в рулет і розрізаємо на дві половинки.

 

На тарілку викладаємо листя салату і розподіляємо закуску. Аналогічним способом можна зробити роли. Для цього просто не додаємо шпроти, а рулети розрізаємо на невеликі шматочки.

Дуже смачний рецепт крабових паличок, фаршировані печінкою тріски

Ще один чудовий варіант закуски для святкового столу і звичайного дня. Це швидкий рецепт на швидку руку, тому може виручити, коли несподівано прийшли гості.

Інгредієнти:

  • 1 упаковка крабових паличок;
  • 1 банку печінки тріски;
  • 3 яйця;
  • Сіль і перець за смаком.

Приготування:

 

  • Печінка з невеликою кількістю масла перекладаємо в миску і розминаємо за допомогою вилки;
  • Додаємо терті варені яйця і перемішуємо;
  • Палички відправляємо в каструлю з теплою водою на кілька хвилин. Після цього вони легко розгортаються;
  • З внутрішньої сторони викладаємо начинку і акуратно скручуємо.

 

Подаємо в тарілку з листям салату. Печінка можете замінити будь-якими консервами, які вам найбільше подобаються.

Цікаве:  Горохова каша — 13 покрокових рецептів приготування

Фаршировані крабові палички «Монастирська ізба»

Якщо ви хочете здивувати гостей своїм святковим столом, то приготуйте закусочний торт, який називається «Монастирська хата». Він не тільки ефектно виглядає, але і виходить дуже смачним.

Інгредієнти:

  • 350 г крабових паличок;
  • 2 яйця;
  • 200 г сиру твердих сортів;
  • 2 зубчики часнику;
  • Петрушка;
  • 250 г домашнього майонезу.

Приготування:

 

  • Сир натираємо на дрібній тертці і перекладаємо в глибоку миску. Трохи залишаємо для оформлення;
  • У тарілку додаємо пресований часник і рубану петрушку;
  • З яєць витягаємо жовтки і відкладаємо в сторону. Білки дрібно нарізаємо і відправляємо в начинку;
  • Заправляємо майонезом і перемішуємо;
  • Розгортаємо крабові палички. По внутрішній стороні рівномірно розподіляємо приготовану масу і звертаємо;
  • Дно красивою тарілки змащуємо тонким шаром майонезу, посипаємо рубаною петрушкою або зеленою цибулею;
  • В один ряд викладаємо 5 паличок і промазуємо майонезом;
  • У другому шарі буде 4 палички, таким чином, формуємо піраміду. Тобто нам знадобляться 15 крабових паличок;
  • Верхній шар змащуємо майонезом, посипаємо сиром, змішаним з тертими жовтками.

 

Закуску прибираємо в холодильник на кілька годин. Приємного апетиту!

Крабові палички, фаршировані в клярі з сиром і часником

Пропоную вам скористатися незвичайним рецептом приготування смачної закуски. Її готують як у звичайні дні для перекусу, так і для святкового столу.

Інгредієнти:

  • Крабові палички;
  • 50 г сиру;
  • 2 зубчики часнику;
  • Майонез;
  • 1 яйце;
  • 1 ст. л. з гіркою борошна.

Приготування:

 

  • Для приготування начинки в миску відправляємо натертий сир і часник. Змішуємо з майонезом;
  • В окрему тарілку розбиваємо яйце, додаємо борошно і перемішуємо;
  • Включаємо плиту і у сковороді розігріваємо рослинне масло;
  • Тим часом розгортаємо крабові палички, і на внутрішню частину наносимо начинку, після чого акуратно загортаємо;
  • Закуску макаємо в кляр і викладаємо на сковороду;
  • Обсмажуємо з усіх боків.

 

В якості начинки можете використовувати і інші продукти. Тому експериментуйте, якщо є час.

Простий рецепт фаршированих крабових паличок з плавленим сиром і огірком

Пропоную вам ще один цікавий варіант закуски. Для приготування нам знадобляться недорогі і доступні продукти, які перед святом є в кожному холодильнику.

Інгредієнти:

  • 10 крабових паличок;
  • 2 плавлених сирка;
  • 1 огірок;
  • 2 зубчики часнику;
  • 2 яєчних білка;
  • 2 ст. л майонезу.

Приготування:

 

  • Заздалегідь варимо яйця круто, а сирки прибираємо в морозилку на кілька хвилин;
  • У мисці змішуємо терті білки, сир, а також часник, пропущений через спеціальний прес;
  • Заправляємо майонезом і перемішуємо;
  • Огірок очищаємо від шкірки і нарізаємо на тонкі брусочки;
  • Розгортаємо розморожені крабові палички, рівномірно розподіляємо начинку, а зверху викладаємо огірки;
  • Акуратно загортаємо і прибираємо в морозильну камеру на 30 хвилин;
  • Після чого нарізаємо на невеликі шматочки.

 

Закуска готова, і її відразу можна подавати до столу. Приємного апетиту!

У збірці зібрані найпопулярніші рецепти. Але ви можете використовувати в якості начинки фарш, обсмажені гриби з цибулею, ікру мойви та інші інгредієнти.