Фаршировані кальмари: 5 покрокових рецептів приготування в духовці

Найсмачніший рецепт приготування кальмарів, фаршированих грибами в духовці

Пропоную вам швидкий варіант запікання фаршированих кальмарів. Кожна господиня впорається з цим процесом, так як в ньому немає нічого складного. При цьому закуска виходить неймовірно смачною. Їх можна зробити заздалегідь перед святом.

Інгредієнти:

  • 500 г кальмарів;
  • 300 г печериць;
  • 5 яєць;
  • 100 г сиру;
  • Кріп;
  • Мелений чорний перець;
  • Харчова сіль;
  • Соняшникова олія.

Приготування:

  1. Заздалегідь готуємо кальмари. Для цього їх потрібно обдати окропом, а потім очистити в холодній воді;
  2. У сковороді розігріваємо олію і готуємо нарізані гриби до тих пір, поки не випарується вся волога;
  3. Потім в сковороду розбиваємо яйця, солимо і перчимо. Перемішуємо і обсмажуємо до готовності. Перекладаємо в тарілку, щоб продукти охололи;
  4. На наступному етапі в миску з грибами додаємо натертий сир і рубаний кріп. Інгредієнти ретельно розмішуємо;
  5. У кальмарів відрізаємо хвостики, нарізаємо соломкою і відправляємо в тарілку з начинкою;
  6. Акуратно фаршируємо тушки, викладаємо у форму для випікання, змащену маслом;
  7. Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку, готуємо близько 15 хвилин.
Цікаве:  Бутерброди з ківі: прості рецепти до свята

Можете трохи поекспериментувати. Наприклад, замініть гриби на креветки або додайте овочі. Перед подачею закуску нарізаємо на порційні шматочки.