Найсмачніший рецепт приготування кальмарів, фаршированих грибами в духовці
Пропоную вам швидкий варіант запікання фаршированих кальмарів. Кожна господиня впорається з цим процесом, так як в ньому немає нічого складного. При цьому закуска виходить неймовірно смачною. Їх можна зробити заздалегідь перед святом.
Інгредієнти:
- 500 г кальмарів;
- 300 г печериць;
- 5 яєць;
- 100 г сиру;
- Кріп;
- Мелений чорний перець;
- Харчова сіль;
- Соняшникова олія.
Приготування:
- Заздалегідь готуємо кальмари. Для цього їх потрібно обдати окропом, а потім очистити в холодній воді;
- У сковороді розігріваємо олію і готуємо нарізані гриби до тих пір, поки не випарується вся волога;
- Потім в сковороду розбиваємо яйця, солимо і перчимо. Перемішуємо і обсмажуємо до готовності. Перекладаємо в тарілку, щоб продукти охололи;
- На наступному етапі в миску з грибами додаємо натертий сир і рубаний кріп. Інгредієнти ретельно розмішуємо;
- У кальмарів відрізаємо хвостики, нарізаємо соломкою і відправляємо в тарілку з начинкою;
- Акуратно фаршируємо тушки, викладаємо у форму для випікання, змащену маслом;
- Відправляємо в розігріту до 200 градусів духовку, готуємо близько 15 хвилин.
Можете трохи поекспериментувати. Наприклад, замініть гриби на креветки або додайте овочі. Перед подачею закуску нарізаємо на порційні шматочки.