Приготування гороху в мікрохвильовці
Завдяки сучасної кухонної техніки та обладнання, у господинь значно полегшується життя. За допомогою мікрохвильової печі можна швидко зварити різні овочі, а також горох.
Таким методом можна приготувати кашу. Для цього горошини гарненько промиваємо холодною водою. Потім повністю покриваємо їх водою і залишаємо на 1-2 години.
Після закінчення зазначеного часу зливаємо воду, ще раз промиваємо і перекладаємо в підходящу ємність. Найкраще підходить керамічний посуд.
Додаємо до бобовим воду у співвідношенні 1:2, злегка підсолюємо і накриваємо кришкою. Ставимо в мікрохвильовку, вмикаємо опцію «Каша». Варимо протягом 30 хвилин.
Потім витягуємо миску, додаємо спеції за бажанням, трохи вершкового масла і обсмажені овочі. Добре розмішуємо і відправляємо в мікрохвильову піч ще на 10 хвилин.
Можна залишити кашу нудитися кілька хвилин під закритою кришкою. Таким чином, без замочування ми витратимо зовсім небагато часу для приготування ситного страви.