Огірки по-корейськи на зиму — 6 найсмачніших рецептів з покроковими етапами

Найсмачніший рецепт огірків по-корейськи з приправою для корейської моркви

Урожай огірків можна збирати ще тривалий час, тому ви встигнете заготовити смачну закуску на зиму. Ми розглянули кілька простих рецептів, але я пропоную вам розглянути ще один спосіб приготування заготовки.

Інгредієнти:

  • 4 кг огірків;
  • 1 кг моркви;
  • 5 зубчиків часнику;
  • 8 ст. л цукру;
  • 4 ст. л солі;
  • 1 стакан соняшникової олії;
  • 1 склянку 9% оцту;
  • 30 г корейської приправи.

Процес заготівлі:

Огірки рекомендується замочити на годину. Потім натираємо їх на корейській тертці на середні смужки. Відправляємо в окрему тарілку.

Моркву також подрібнюємо на тертці для корейських овочів. Тільки робимо більш тонкі смужки. Відправляємо в глибоку миску. Можна злегка пом’яти овочі, щоб вони дали сік.

Цікаве:  Соус Ткемалі з сливи в домашніх умовах на зиму — 6 простих рецептів приготування

Очищаємо зубчики часнику і пропускаємо їх через прес. Всі підготовлені інгредієнти відправляємо в одну глибоку тарілку. Додаємо цукор, сіль, оцет і масло. А також упаковку корейської приправи. Все ретельно перемішуємо і залишаємо салат маринуватися на кілька годин. Рекомендується кожні 30 хвилин перемішувати інгредієнти.

Потім розкладаємо закуску по чистим банкам, і не забуваємо наповнювати розсолом. Якщо ви використовуєте 0,5-літрові банки, то після закипання води їх слід стерилізувати протягом 10 хвилин.

Закручуємо кришки за допомогою спеціального ключа. Банки перевертаємо і закутуємо в теплу ковдру. Коли заготовки охолонуть, то прибираємо їх в прохолодне місце.