Закуска з корейською морквою і крабовими паличками
Любителям пікантною закуски сподобається цей рецепт. Страву можна готувати в повсякденному житті і для святкового столу. Беріть на замітку для різноманітності новорічного меню.
Інгредієнти:
- 1 упаковка крабових паличок;
- 200 г корейської моркви;
- 4 яйця;
- 100 г сиру твердих сортів;
- 1 зубчик часнику;
- Зелена цибуля, кріп;
- Спеції, сіль;
- Майонез.
Приготування
У підготовлене блюдо викладаємо моркву по-корейськи і туди ж натираємо сир на крупній тертці.
Крабові палички розморожуємо при необхідності. Робимо два поздовжніх надрізу, а потім нарізаємо на невеликі кубики, і відправляємо в миску з іншими продуктами.
Тепер додаємо в салатницю подрібнений часник зі свіжою зеленню. Варені яйця нарізаємо кубиками. Для цього можна скористатися спеціальним пристроєм, який показано на фото.
Перчимо, солимо і заправляємо майонезом. Після цього все гарненько перемішуємо.
Страва з оригінальним смаком готове до вживання.