Крапельна або ріжкова кавоварка: види, класифікація, зручність використання, подібність і відмінність, плюси та мінуси застосування, особливості експлуатації та догляду

Деякі з функціональних особливостей

До ряду цих характеристик відносять:

  1. Встановлене додаток у вигляді капучинатора, що дозволяє деяким моделям кавоварок готувати напій з молочною піною.
  2. Чалдовый кави. Ви завжди можете придбати мелену каву у вже розфасованих пакетиках на ринку. Використовуючи чалду, не доведеться кожен раз відміряти кількість перемелених зерен для засипки в апарат. Використання чалди зручно, адже звільняє від постійного миття і чищення, але не відрізняється економністю.
  3. Ще одна відмінність ріжкових крапельних кавоварок від апаратів полягає в доповненні захисним клапаном, який призначений для скидання надлишкового тиску пари.
  4. Наявність індикаторів, які зовсім не обов’язкові, але дозволяють попередити поширені поломки із-за недостатнього рівня води або перевищення температури.
  5. Другу помпу, що дозволяє, на відміну від інших моделей, готувати відразу дві чашки кави за один підхід.
Цікаве:  Ідея інтерєру кухні. Меблі для кухні