Редька: сорту, опис, характеристики, особливості вирощування, догляд

Чорна редька

Сортом ця овочева культура не є. Це різновид, яка має сорти пізнього, середнього і раннього посіву. Відмінною особливістю цього виду є шкірка темного кольору і гострий смак м’якоті. Багатьом городникам вона полюбилася за високу врожайність, корисні властивості, гострий смак.

Зимова довга чорна

Ще один сорт зимової редьки. Коренеплоди витягнутої форми мають чорний відтінок, вага — до 400 р. М’якоть всередині волокниста, хрустка, білого кольору. Вживати в їжу можна як відразу після збору урожаю, так і після тривалого зберігання у погребі.

Зимова кругла чорна

Пропонуємо вашій увазі фото редьки сорти Зимова кругла чорна. Сорт середньостиглий, тривалість вегетації становить 110 днів. Коренеплоди цього сорти багаті сухими речовинами і аскорбіновою кислотою. Їх лежкість досить висока: вона становить 80-90 %. Редька чорна надзвичайно корисна для здоров’я, підвищує опірність організму до різних захворювань. Вирощується спеціально для зимового і осіннього споживання.

Цікаве:  Красивоплодник - декоративний чагарник (фото)